PDP Pra Sekolah : Pray for MH370

Thursday, March 20, 2014

The whole day program PDP pra sekolah today..
Seramai 75 orang murid Pra Sekolah SK Sungai Penchala mengambil kesempatan untuk mendoakan MH370 pada program hari ini.
1 baner dengan cap tangan pelbagai warna dari kalangan murid Pra Sekolah dan guru SKSP bagi memberi sokongan sepenuhnya kepada MH370 dengan harapan kembalilah dalam apajua keadaan. Kami tetap terus mendoakan dan menanti kepulangan anda.
#prayformh370
#pleasecomebackmh370
#pleasesavemh370


Seronok sangat dpt main kaler2 and cap2 ni tau...

SKSP the Best ❕❗❕❗❕❗

Yang penting My Guru Besar & GPK Hem turut serta.

tapi mcm cengelat pulak banyak bena gambar
Nora kannnnnn.. ✌
 

You Might Also Like

4 ♥sweetcream♥

  1. comey uols ngan memek muka gitu hehe
    #prayforMH370 never stop hopping

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cikgu2 yg menggedik lebih.. Over kannn.. Hehehehhe.. Thank you kak el

      Yupsss never stop hopping..
      #prayforMH370

      Delete
  2. warna kat tapak tgh cikgu2 tu nampak mcm menarik pulak huhuhu... baru dpt follow blog ni dah berhari2 cuba bru boleh masuk krik krik krik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Krik krik krik dh lme gak fren ngn sis pari pari putih kt FB kt blog pon gitu slalu singgah baca jerk..

      Thank you ye sis sbb sudi follow my blog ni..

      Berkenan ke main kaler2 gitu? Hehhe

      Delete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿