✿Three Series Already✿

Tuesday, March 25, 2014

22 March
30 Years Old
3 series already



Terima kasih Ya Allah kerana masih BERI aku bernafas di muka bumi Mu ini.


Syukur kehadratmu sehingga kini aku masih mampu berdiri meneruskan sisa kehidupan.

Terima kasih pada insan2 kesayangan disekelilingku terutama my lil princess Nur Izarra Qistina sumber kekuatanku, buat mak abah, along, adik and akk ipar yang sentiasa berada dekat dengan ku tatkala aku jatuh dan sentiasa memberi sokongan.

Tidak lupa juga buat teman2 istimewa, rakan taulan dan sedara mara yang sentiasa ada untukku terima kasih dengan ucapan dan doa kalian untukku. Hanya Allah mampu membalas segalanya. Tiada kata mampu aku luahkan kerana kalianlah insan yang mewarnai hidupku..

Love u all 


Tidak lupa juga terima kasih pada sis Pari-Pari Putih sebab tag aku dalam list pukal birthday wish yang sangat cute.. 


Thank you pada deq vv sofia yang sudi bawa birthday girl outing pergi wedding di Tasik Titiwangsa. Yang syoknye makeover sebelum pergi.. Thank you so much. Best Marry Kay from gojes Beauty Consultans VV Sophia.. 




You Might Also Like

5 ♥sweetcream♥

  1. hb nora
    smoga dirimu diberkati olehNYA dan mdpt keberkatan kehidupan di dunia dan akhirat

    sejak 2 menjak ni k.el tgk nora muka lawa gilerrr..mmg lain lah pakai ape meh lah sharing is caring haha

    ReplyDelete
  2. Heheeh.. Terima kasih ika..
    You too sweet + cute..

    ReplyDelete
  3. Thank you kak el..
    ** lap lap air mata.. Terharu.. Pinjam bahu kak el sat..


    Alahaii tak de pakai special produk pn kak el. Gmbr ni sbb g kenduri so kne vouge sket. Hehehe.. Mary Kay kak el.

    Klo hr kje sy pakai biase2 je. Tak mampu nk beli yg mhl2.

    ReplyDelete
  4. Akak kena selalu terover make up ni. Cuns.
    VV Sophia, Mary Kay Independent Senior Beauty Consultant teruja tengok hakak kita. Khelassss.


    Love u.


    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿