CABARAN 30 HARI | #16 ~ Siapa Bagaimana Anda 10 Tahun Lagi

Tuesday, September 16, 2014

Salam Sayang.


Haaaa hamik tajuk hari ke 16 perlu imaginasi yang tinggi. Perlu ala-ala mat jenin hokeh.

Nora pun tak tau nak kata apa sebab 10 tahun lagi kan.

Siapa?

  • Yang pasti 10 tahun lagi nora berumur 40 tahun. Masa tu ntah panjang umur lagi ntahkan tidak. Masa tu pun ntah sihat ntahkan tidak.
  • 10 tahun lagi nora baru dapat jawatan N22 (cc). Tapi kalau ada rezeki SPA N27 doakan nora berjaya
  • 10 tahun lagi ntah ada jodoh lagi untuk nora or masih kekal single mother. Wallahualam
  • Masih seorang blogger. InsyaAllah
  • 10 tahun lagi mungkin Nur Izarra seorang sahaja buah hati nora atau pun bertambah. Doakanlah ye.
Bagaimana?

  • Punyai anak yang dah meningkat remaja
  • Masih bernafas lagi atau tidak Wallahualam
  • Berharap masih terus bertahan dalam dunia blog
  • Nora hanya mampu merancang & hanya ALlah yang menentukan.
  • Segala perancangan Allah lebih baik daripada kehendak kita. Redha dan pasrah dengan Qada' & Qadar.

Cukup untuk mereka tahu, 
kita ok. 

Biarpun tidak. 

Yang tertinggal adalah luka, 
yang terlihat semua baik-baik saja. 

You Might Also Like

0 ♥sweetcream♥

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿