CABARAN 30 HARI | #1 ~ 5 Fakta Tentang Diri N.O.R.A

Salam sayang.

Ok kelewatan untuk join Cabaran 30 Hari yang dianjurkan oleh salah seorang ahli #KelabBloggerBenashaari iaitu Sue Izza

Diharapkan kelulusan yang diberi dalam menyertai Cabaran 30 Hari ini dapat berjalan dengan lancar. InsyaAllah. terima kasih pada sue izza.. :)

Ok sebenarnya nora pun tidak sedar secara langsung nora join dengan group KBBA ni. Alhamdulillah seronok dapat kenal dengan ramai blogger yang hebat terutama pada Abang Ben Ashaari merupakan pengasas Kelab Blogger Ben Ashaari. terima kasih kepada mereka yang tidak lokek ilmu.




Ok jom baca 5 Fakta tentang diri Nora :

1- Seorang ibu dan juga ayah kepada Nur Izarra Qistina yang kini berumur 2 Tahun 8 Bulan.

2- Seorang penjawat awam yang bekerja di SK Sungai Penchala

3- Seorang yang suka bergambar

4- Seorang yang gemar mendengar muzik. Mesti kena ada muzik kalau tidak nora akan rasa bosan dan sunyi. Tidak kira di mana sahaja mesti nak dengar muzik tidak kisah apa jenis genre.

5- Seorang blogger since 2008. Tetapi sering bertukar nama URL dan nama. Dan sekarang dikenaali dengan nama ummizarra.


Nantikan cabaran seterusnya.

3 comments.. read them below or add one

Ummi Zarra Ummi Zarra 02 September, 2014 17:59
Cik Sue :
Tak lah.. Kerani sekolah je sue. Heheheh
AQ Ney AQ Ney 03 September, 2014 13:38
Pasti menjadi ibu sum ayah yg hebat utk zara..hehe

✿Menceceh-menceceh lah u ols kat sini✿
✿Sangat dihargai✿
Muacssssssss!!!✿