| Small Celebration Birthday My Princess Zarra |

Happy Birthday
Allah Selamatkan Kamu

Selamat Hari Lahir sayang ummi Nur Izarra Qistina yang ke 4 tahun pada 31th December 2016.





Semoga menjadi anak yang solehah, diberi kesihatan yang baik dan berjaya dunia akhirat.




Hadirnya kamu dalam hidup ummi sangat bermakna, kamulah amanah yang Allah beri pada ummi untuk ummi jaga, kamu jugalah kekuatan ummi sampai bila-bila.

Sedari kamu kecil ummi berusaha untuk menjadi seorang ibu dan ayah bagi melindungi kamu, bahagiankan kamu dan menjadi yang terbaik buat kamu. Kamu nyawa denyut nadi ummi hingg akhir hayat.


TuhanJangan biar aku sesat dari arahMuJangan lepaskan diriku dalam mencari sinar harapMu
Jalan ini aku pasti sukar tiada peneman kuatkan hati
Namun aku pasti Kau takkan pernah tinggal pergi jauh dari langkahku.
Untuk sakit yang sedia adaAku mohon agar ditabahkanKu mohon jiwa tak rebah dari segala fitnah manusia.
TuhanBantu aku lalui jalan yang tak pernah sepi dari tangis sedu, dari luka laraMohon langkahku tidak gentar.





Simple je ummi buat untuk sambut birthday zarra. Ini je yang ummi mampu lakukan untuk zarra bersama kawan-kawannya.



Gigih ummi dan nenek siap sediakan keperluan. Ummi dah lama tak membaking and untuk zarra ummi buat cupcake coklat. kek princess atas pilihan aken zarra. Kek dari kak hana my friend yang sangat sedap dan cantik decoration keknya.









Alhamdulillah majlis zarra berjalan dengan lancar dan sempurna. Terima kasih kepada tetamu yang hadir terutama jiran-jiran rumah mak.


0 comment... add one now

✿Menceceh-menceceh lah u ols kat sini✿
✿Sangat dihargai✿
Muacssssssss!!!✿