Berhujung Minggu di Port Dickson

Salam Sayang...



Woohaaaa sebenarnya dah lama nora tak jejak kaki di sini.
Last dulu tahun 2014 kalau tak silap itu pun pergi temankan Mr.Arrogant dan zarra ada sekali.

And kali ni nora pergi bersama family. Kebetulan along balik kampung cuti lama.
Actually nora tak tau pun planning along. Bagi nora semua ni percutian yang tidak di rancang.

So kami pergi pun tidak bawa bekalan makanan banyak sangat. Sekadar goreng bihun dan nugget serta sosej untuk anak-anak. Sampai PD dah tengahari so masing-masing kelaparan nasi. Siap pasang khemah, nora dan mak mula mencari nasi... So kami makan apa sahaja yang ada.

Ok ni dikira bercuti ke?????
Hahahahah sebenarnya nora tak tidur pun di PD maksudnya tak dalah nora sewa hotel or apartment mana-mana. Al maklumlah PD dengan rumah mak bukan jauh mana pun kan kan kan..


Syukur Alhamdulillah kerana Allah masih beri kesempatan pada nora untuk bersama family.
Mak abah sangat seronok dapat pergi berkelah dengan anak-anak.
And masa pergi berkelah ni, mak pelawa mr.arrogant untuk join sekali. Terima kasih ye en.awak sebab sudi spent time dengan family saya terutama untuk bersama dengan my dotter.

I Love You Forever sayang
Riang ria kami sepanjang di Port Dickson... Tak banyak moment dapat nora ambil memandangkan my sony tengah nazak. Muahahahah..

Seronok bila lihat puteri kesanyangn happy. Sempat kami bermain pasir dan buat bentuk ikan duyung kononnya... Hahahhahaha hantam je lah labu asalkan kami happy...

Cer tengok muka si zarra tu sengih tahan terik matahari...


Port Dickson port best biasalah mesti dekat Teluk Kemang kan kan kan kan... Kebetulan masa kami pergi tidak ramai sangat pengunjung maklumlah masing-masing baru lepas cuti Thaipusam kannn..

Jom chek in out ^___^

Zarra seorang yang berani.. Chayok my dotter





 



3 comments.. read them below or add one

Julia Johari Julia Johari 11 February, 2016 07:13
Tertanya-tanya siapakah mr arrogant tu ek hehhehe...best PD dekat dgn rumah mak jimat berganda...zarra happy sgt tu
Bro Framestone Bro Framestone 11 February, 2016 11:46
Ini PD sebelah mana ek... Macam cantik je pantainya
Cik Ash Cik Ash 18 May, 2016 15:50
Comelnya ikan duyung Hihihihihi

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿