Rawatan Muka Chomo LED Mask Murah Di Cantik Persis Celebriti, Shah Alam

Wednesday, November 01, 2017

Assalamualaikum...

Baru-baru ini Nora berkesempatan untuk manjakan diri di Spa yang terletak di Shah Alam. Haaaa memandangkan Nora akan berkahwin jadi peluang yang ada Nora ambil untuk kelihatan menawan dan Cantik Persis Celebriti.


Sebenarnya, ini pertama kali Nora menjalani rawatan muka Chomo LED Mask. Rawatan muka ni murah sahaja tau, hanya di Spa Cantik Persis Celebriti yang dulunya dikenali sebagai Celebriti Skin Expert, Seksyen 7 Shah Alam. Nak tahu rawatan tu macam mana? Meh Nora kongsikan.

RAWATAN MUKA CHOMO LED MASK



Chomo LED Mask adalah rawatan untuk muka dengan menggunakaan teknologi LED Mask yang kini. Senang kata muka kita di rawat menggunakan topeng yang mempunyai lampu LED. Wahhhh macam opera dah tau, tetapi rawatan ini mempunyai banyak kelebihan, antaranya :

1. Mengurangkan minyak di muka
2. Memutih dan menegangkan kulit wajah
3. Mengurangkan kedutan
4. Membantu mengurangkan kesan dan parut jerawat



Sebenarnya untuk membuat rawatan muka Chomo LED Mask ni mempunyai banyak step yang perlu dilalui. Bukan step yang susah tetapi kita akan dapat menikmati rawatan seperti :

1. Bersihkan wajah muka bagi menghilangkan kotoran dan menanggalkan makeup
2. Proses Wap @ steam muka bagi membuka liang roma
3. Proses vacum muka menggunakan oksigen mesin bagi menanggalkan kotoran degil pada muka
4. Proses memakai LED Mask selama 30minit
5. Sepanjang rawatan menggunakan LED Mask, muka akan terasa tegang.
7. Selepas 30 minit guna LED Mask, muka akan dibersihkan dan diurut bagi melembutkan kulit
8. Akhir sekali muka akan dioles dengan serum

Kesan sepanjang rawatan yang Nora jalani dapati kulit muka smooth sangat dan glowing.


Selain daripada rawatan Chomo LED Mask, terdapat juga pelbagai rawatan yang disediakan oleh Celebriti Skin Expert antaranya :

1. Spa Facial
2. Carbon Laser
3. Oxygen Facial
4. Skin Care
5. Eyelash Perm

Sekarang ni Spa Cantik Persis Celebriti tengah mengadakan promosi tau. Untuk rawatan yang Nora buat Chomo LED Mask ni asalnya bernilai RM350 tetapi ada promosi harga yang ditawarkan hanya RM98 sahaja. Haaaa murah sangat tau.



Bukan untuk rawatan ni saja tau yang ada promosi tetapi banyak lagi rawatan lain dengan harga promosi antaranya waxing mempunyai promosi 50%, Carbon Peel Treatment hanya RM350 untuk dua kali sesi rawatan, Back Massage & Cupping hanya RM48 sahaja dan banyak lagi yang ditawaran di Cantik Persis Celebriti.

Paling menarik terdapat juga rawatan atau treatment untuk bakal pengantin dengan harga package RM198 sahaja. Package ni banyak tau yang di sediakan ari atas sampai ke bawah. Senang kata full body lah. Kalau tak percaya, korang boleh pergi untuk rasai sendiri spa murah di Syeksen 7, Shah ALam ni.



Jangan lepaskan peluang untuk korang kelihatan menawan dengan rawatan di Cantik Persis Celebriti. Untuk tempahan awal korang boleh direct contact untuk set temujanji. Booking sekarang melalui :




No. Care Line : 03-55194159

Alamat :
Jalan Kristal K7/K, Seksyen 7
40000 Shah Alam, Selangor


You Might Also Like

3 ♥sweetcream♥

  1. bestnye !! sesuai sangat untuk bakal pengantin macam awak.. hee~

    ReplyDelete
  2. Bestnye nora dpt buat rawatan muka. Makin berseri lah lepas ni. Nak ushar lah celebriti skin expert ni.

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿