Super Honor Day Dilancarkan Secara Eksklusif di Shopee Malaysia

Thursday, June 07, 2018

Assalamualaikum, Salam 22 Ramadhan...

Sempena menjelang bulan Syawal ni  Super Honor Day Dilancarkan Secara Eksklusif di Shopee Malaysia. Jualan murah Super Honor Day ni  melancarkan Smartphone Honor 7A dan Honor 10 edisi Phantom Green bermula pada 8 Jun 2018. Kalau korang nak tahu, sepanjang jualan murah ni berlangsung korang boleh dapat potongan harga sehingga 30% bagi semua produk Honor. Wowwww berbalaoi sangat ni tau.. Haaa cepat usya okay.

Pelancaran Eksklusif Super Honor Day di Shopee Malaysia
Super Honor Day Dilancarkan Secara Eksklusif di Shopee Malaysia

Pihak Shopee berbangga dapat meneruskan usahasama dengan Honor Malaysia selepas kejayaan pelancaran honor 9 Lite dan honor 10. Kedua-dua jenama ini berkongsi visi yang sama dalam menerokai potensi penuh industry e-dagang Malaysia dan memberikan pengalaman yang terbaik kepada pelanggan mereka. -  Ian Ho, Pengarah Urusan Serantau Shopee

Dalam masa yang sama, Shopee juga komited untuk menawarkan insentif yang hebat iaitu Penghantaran Percuma ke seluruh Malaysia, Komisyen Sifar, Jaminan Produk Tulen 100% dan Penghantaran Semula secara Percuma dalam tempoh 15 hari. Huwarghhh makin menarik tawaran yang disediakan oleh Shopee ni kann..


Kami bekerja keras untuk memastikan produk kami berkualiti, mengikut aliaran semasa, moden serta boleh didapati dengan mudah.Kerjasama kami dengan Shopee membolehkan peminat honor berpeluang untuk balik kampung dengan telefon bimbit berprestasi tinggi pada harga yang berpatutan" kata Zhao Zhiwei Ketua Honor Malaysia.

"Sebagai e-jenama telefon bimbit terkemuka di dunia bagi penggemar digital, usahasama kami dengan Shopee, sejajar dengan rekod cemerlang mereka dalam menawarkan pengalaman membeli-belah secara atas talian yang mudah untuk semua pengguna di Malaysia, dan ini merupakan satu langkah yang pintar untuk kedua-dua pihak.

Pelancaran Eksklusif Super Honor Day di Shopee Malaysia
Honor 7A merupakan telefon pintar bajet yang terbaik dengan paparan FullView 5.7 inci yang selesa dipegang. Untuk memberi pengguna swafoto yang berkualiti untuk diabadikan dan dikongsi bersama insan tersayang, honor 7A turut dilengakapi dengan dwikamera yang merangkumi kamera hadapan dengan kejelasan 8MP.

Ia juga dilengkapi dengan bateri 3000mAh yang mampu bertahan sepanjang hari walaupun digunakan secara berterusan. Telefon pintar ini juga lebih berkuasa dengan EMUI 8.0 yang mampu menyokong pelbagai fungsi. Honor 7A juga menampilkan dual SIM dan slot kad SD untuk kemudahan pengguna. Pengguna boleh mendapatkan honor 7A menerusi hihonor dan Kedai Rasmi Honor di Shopee pada harga istimewa RM429 (RRP: RM479). Harga istimewa ini hanya boleh diperolehi sepanjang Super Honor Day !


Bagi korang yang terlepas tawaran istimewa Honor 10 yang lepas korang mesti teruja dengan pengenalan Honor 10 dalam edisi Phantom Green yang didatangkan khas di Shopee pada jualan Super Honor Day yang berlangsung mulai 8 Jun 2018, peminat honor bukan sahaja boleh mendapatkan variasi Phantom Green ini pada hraga RM1,599, malahan dengan setiap pembelian, pembeli akan diberi hadiah percuma bernilai RM298 selagi stok masih ada. Haaaa jangan lepaskan peluang yang ada. Cepat rebut mana tahu rezeki berpihak kepada kita.

Untuk special Super honor Day korang boleh laju-laju singgah sini Shopee honormy Officialstore

Untuk lebih detail korang boleh singgah kat bawah nie tau..

Shopee Malaysia

Website


You Might Also Like

3 ♥sweetcream♥

  1. Jom Nora kita cuci mata kat Shopee hari nie jom..

    ReplyDelete
  2. wah bestnya kalau dapat seketul ni nora

    ReplyDelete
  3. wahhh.. dah ada pilihan henpon raya kan sis..

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿