Yasin Murah Di Selangor Tanpa Minimum Order

Friday, September 14, 2018


Salam sayang korang...

Sekarang dah pun masuk bulan September dan pada bulan ini ada banyak cuti bersambung. Lagipun dah nak hujung tahun semestinya banyak kenduri kendara yang akan diadakan sepanjang musim cuti persekolahan nanti. Hari ni Nora nak share dekat korang gift Yasin Murah.

Yassin Murah - RM0.50
Bila ada kenduri kendara atau majlis berkaitan dengan keagaman Islam. Selalunya kita akan menerima gift atau doorgift. Cerita bab doorgift murah. Korang boleh beli yasin dan terjemahan murah di Selangor.  Murah pun, murah hanya RM0.50 dah boleh jadikan sebagai hadiah pada kawan-kawan dan kenalan yang hadir ke kenduri.

Yassin Murah - RM0.50
Yasin murah RM0.50 ni juga boleh dijadikan sebagai hadiah pada customer korang (kalau korang seorang seller jual baju, tudung atau apa sahaja). Dari tak tahu nak bagi hadiah apa kat customers, ni ideanya ! yassin dan doa pilihan ni.

Yasin ni, boleh beli borong atau loose pun boleh juga. 

Yassin Murah - RM0.50
Menarik tentang Yasin Murah di Selangor ni :-

1. Delivery setiap hari bekerja(jika payment masuk sebelum 10 pagi)

2. Bukan pre order. No...no..no. Yasin 50sen ni ready stock !

3. COD pn ada, setiap Isnin-Khamis di Star Avenue Shah Alam ( 6 petang atau keatas)

4. Saiz cun habis ! 10 x 15cm.

Yassin Murah - RM0.50
5. Kulit tebal, bukan glossy paper. Tak ada cop jari atau cop tangan boleh orang lain dapat haha.

6. Tulisan jelas..bukan versi photostat

7. Boleh muat envelope kecil... korang nak buat sebagai kas ucapan pun, boleh jugak !

8. Ada testimoni positif

9. Trusted seller.

Testimoni Customer

Yassin Murah - RM0.50
Macamana nak beli?

wasap...wasap je tau ke
www.wasap.my/60126460421 atau www.wasap.my/601151044524

Yassin Murah - RM0.50
Nak POSTAGE PERCUMA?

Yassin Murah - RM0.50
Nak beli pakai KAD KREDIT / DEBIT.



IG :

You Might Also Like

8 ♥sweetcream♥

  1. Murahnya. Dah lah comel cover yasin tu. Sesuai sgt nak buat doorgift atau hadiah pada kawan2.

    ReplyDelete
  2. dh boleh tempah dh untuk kenduri mak kan? akak nak buat kenduri doa selamat nanti bulan 12

    ReplyDelete
  3. Linda pun buat sebagai ucapan kad raya tahun lps hehehe

    ReplyDelete
  4. Kak Sue pun dah pernah order Yasin nie, memang puashati sangat. Nanti nak repeat order..

    ReplyDelete
  5. Kalau nak buat kenduri doa selamat dan akikah senang beli dekat sini jer puas hati! design Yassin cantik dan mudah nak dibaca dan stok sentiasa ada

    ReplyDelete
  6. murah banget ni boleh buat gift laa

    ReplyDelete
  7. sukaa.. sebab murah dan berbaloi² kalau beli banyak. ^_^

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿