Showing posts with the label parentingShow all
26 Mommy Blogger Malaysia Paling Best Untuk 2021

Assalamualaikum dan salam hujung minggu rakan readers Nora. Esok dah mula bekerja dan anak-anak dah mula kelas PdPr alhamklumlah cuti CNY dah habis. Maka kembali rutin harian macam biasa. Sementara belum start kerja dihujung ming…

Luangkan Masa Bersama Anak Membawa Manfaat

Assalamualaikum dan salam hujung minggu. Pasti sekarang ni bila hujung minggu rutin aktiviti bersama anak mula berubah semenjak pandemik Covid 19. Memandangkan sekarang dalam tempoh PKP, luangkan masa bersama anak membawa manfaat…

Cara Manfaatkan PREMIUM STARTER KIT YOUNG LIVING Untuk Kegunaan Keluarga

Assalamualaikum... Dah lama sangat Nora tidak bersiaran. Sibuk dengan urusan harian sampai tiada masa untuk jengah blog sendiri apatah lagi blog kawan-kawan. Hari ni saja Nora nak share tentang Essential Oil (EO) dari Yo…

Play-Doh: Alami Pengalaman Sambutan Bulan PLAY-DOH®

Happy sangat my dotter Nur Izarra Qistina bila terima play-doh party pack. Maklumlah play-doh mempunyai warna-warna yang menarik dan mempunyai kandungan non-toxic. Bila anak gembira hati umi pun senang hati, m…

Bimbang Bila Anak Dara Minat Cara Lelaki

Salam Sayang, Nur Izarra Qistina tahun ni genap 4 tahun even sekarang umur dia baru 3 tahun 7 bulan. Alhamdulillah membesar dengan sihat walaupun anak ummi ni halus je orangnya. Inilah amanah yang ummi kena jaga, amanah yang …

BUKU SOLID FOOD for BABY

Salam Sayang.... Di sini nora nak share kepada ibu-ibu, mama-mama, ummi-ummi, mak-mak yang sedang mencari buku 1st baby food or 1st baby bites. Haaaaa kepada mereka yang mempunya anak yang bakal masuk 6 bulan atau pun dah bol…