Showing posts with the label suka sukiShow all
GIVEAWAY BY NAMIA BLOG

Salam ols... Nora nak ajak korang join GA dari   Namia  gadis   comel molek Simple mudah sesenang A B C. Tak Percaya? Meh tengok syarat dari Namia...   1 – terbuka kepada semua pemilik blog 2 – harus fo…

Ayang vs Abang

Mood time nie berterabur bersepah berterbangan semualah yg xbest.. Pasai pa mood nora mcm nie haaaa pasai .... xtaw!!!! Huhhh... kesengalan melanda.. Ok nie juz nak share ngn korang semua.. juz lawak ja nie.. godek2 email l…

Bercinta & Kecewa

Salam sayang ketat2 kat korang muacssss Salam 1 Malaysia!!!! Hari minggu yang penuh keletihan + kesakitan.. Erkkk letih & sakit?? opsss bukan nak mengeluh tapi nora xepy sgt2.. Sebabnya Nora demam + migran.. siyes tak…

BLOGLIST 2011 .. SELAMAT DATANG TAHUN BARU

Salam ols blogger... Salam Tahun Baru... Hope tahun baru korang penuh dengan azam baru semua baru lah.. mean lebih baik dr yg sebelumnya.. InsyaAllah kan.. So sempena Tahun Baru (Maal Hijrah) nie nora join segmen... Ok jom ramai…

Free Domain by Broframestone.Com

Salam sayang buat kesayangan nora.. hehehhee Ok nie nk try join contest dr Bro. tu pon after Bro ty.. heheh maaflah Bro adeqmu terlupa.. hehehhe.. Ok jom try2 je nie kot rezeki alhamdulillah if x enjoy je lah.. muahahha... …

Kursus + Berjimba~Jimba

Assalamualaikum w.b.t salam sayang dr nora buat korang semua.. rindu dgn korang.. Actually nora xdapat nak update blog sgt disebabkan ketandusan odea dan kebizian atas urusan kerja.. wahhh bz mengalahkan PM plak erk.. [bak ka…

Sharing is Caring

O k salam semua KAKASI hati nora.. muacsss ketat2 yee.. Haaaa kali nie nora nak sharing2 ngn u ols.. SHARING is CARING kan kan kan... mcm nie ada pakwe baru ty nora bout hide shoutmix.. ala cm nora punya scooter pink tu.. (sila…

L ayan jiwang waktu mlm2 buta mcm nie mmg syiokkk.. tambah2 dlm keadaan kesunyian kan.. ngeee syoklah hbs sume memori terjah smule.. lama dah xlayan perasaan nie.. skali layan haaa amik padan muka nangis tak berlagu, air mata t…

Bergediks Bermesra Keriangan!!!

M uacsssss!!!! wahhh nora bg kiss kt korang sume yg singgah.. haaa jgn sampai *blushing* plak ye.. actually nora nie dh mcm chipsmore lak kdg2 on9 kdg2 x.. huhh sgt sedey walaupon dh nekad nk setia on9 dan BW.. T apiii apakan day…

Chantex vs Gemss

H ye peeps!!! Yezzaa Tora dtg lagi.. OO psss nora dtg lg kembali bermonolog.. O k dear xde ape sgt nora nak share.. kedua2 buku ygbr beli dh tamat riwayat bacaan dan dh di susun rapi.. K at sini nora juz nk share ngn korang …

✿Buang Tebiat✿

S alam Ramadhan my lovely fren... hari nie dh msuk hari ke-6 kita berpuasa... sekejap je kan.. ishhh cm na ngn persiapan raya u ols?? meti ada yg dah tersediakan.. bg nora plak mmg xde ape lg persediaan termasuklah baju raya.…

||~Men is the cause!~||

huhuhu.... rindu u ols mampat2... lame gilakss nora tak update.. apetah lagi BW.. korang jgn marah jgn plak xsinggah belog nora lagi... ade mse nora pasti bls semua kunjungan korang.. InsyaAllah akan diusahakan.. takkan ada yg te…