Showing posts from January, 2008Show all
>: Buat Teman Baru :<

Salam Perkenalan buat teman baruku Za, walaupun aku baru mengenalinya dari seorang kwn tapi aku rasa seronok sgt coz dia aku perhatikan seorang yang ceria, cute, n a goOd fren.. Aku turut bersimpati dgn apa yang berlaku padamu wa…

.:tAhU tAk TaHu:.

Kenapa dgn aku? mengapa aku rasa sebak? mengapa aku sedih? mengapa aku nak marah? ArGGHhhhhhhhhhhhhhhhh.... persetankan apa yang aku rasa.... aku benci dgn semua ini.. aku "tak suka, tak suka, tak suka...." -cara ckp mc…

^_^ kEsAkitAn YaNg AmAt SaNgAt ^_^

Ya Allah betapa sakitnya kepala dan hati ku hari ini....." Bermula dari lewat petang semalam, aku rasa amat sakit, kepala aku begitu berat.. hari yang murung bagi aku, rindu pada kwn bilik ku, rindu pada family aku, rindu pa…

[ sEdiH, FrusT, GemBiRa ]

Hari ni aku epy sgt2, baru blh aku tersenyum lebar dan duk tersengeh je dah mcm kerang busyuk plak.. hehehehe Tapi sebelum tuh aku nak citer lu yang sedih.... .:: Akisahnya begini, aku frust menonggeng, aku sedih yang amat sangat…

.:HaPpY BiRtHdAy To My Fr3n- DieLa:.

Selamat Hari Jadi 2x Selamat Hari Jadi Fadzilah Selamat Hari Jadi... ... Happy Besday 2 U 2x Happy besday 2 DieLa Happy Besday 2 U ... Allah Selamatkan Kamu 2x Alllah Selamatkan Fadzilah Allah Selamatkan kamu ... Dah bosa anak om…

...::Menyintai Tak Bermakna Memiliki::...

Janganlah kita angkuh melaungkan dia kepunyaan kita Atau kita kepunyaan dia Kerana hakikatnya..... Kita tidak pernah memiliki sesiapa walau sekeping hati seorang insan... Tidak kita sedar hukum alam menyatakan... "Menyintai …

": Andai Ku Tahu:"

.: Andainya ada insan yang mampu mencairkan hatiku yang keras & jitu pastilah aku insan yang paling bahagia di dunia...:. .:Namun aku sedari, aku hanya mimpi, tak mungkin ia berlaku kerana aku bagai tersihir dek kekecewaan ci…

"RiNdU iTu BukAN AkU"

Aku terperangkap Dalam kerinduan seorang lelaki yang sering DambaKan sEbuAh pErtemUaN KatanYa.... diA kAsiHi aku DiA riNdu Aku diA ciNta aKu kAtanYa jUa... dia resah kiranya DiRiku jAUh di MaTa sEmiNit jUa sUdAh menCukuPi bAgi Me…

Hari nie aku mulakan hari ku dgn keadaan biasa jer..penat sgt balik dari kenduri kawan baik aku kahwin.. seronok bukan kepalang kerana dapat jumpa member2 form 5 & form 6... dalam ramai2 member aku tuh aku dan rakan ku Yani s…

.:sEbEnaRnya aKu iNi m3nGaPa Ya????:.

Sebenarnya aku ini mengapa ya?Sering sangat berubah laku dengan tidak menentu.:Kadang ketawa penuh berlagu hingga melebihi jangkauan batasan kelucuan.:Dan tiba-tiba sahaja berarak mendung di wajah kelabu.:Menjadi diri sendiri tid…

dALaM KeRinDuAn^_^

Aku rindu masa2 lalu... aku nak kutip kembali apa yang tertinggal atau apa saja yang aku abaikan..... tapi itu mustahil untuk berlaku semula....^_^ Sekarang pun aku hadapi rindu tahap gaban(word dari teman yang aku kenali) hehehe…

<TiNgGaLLaH aKu KeSeoRaNgAn>

^_^ hari ni aku tak sabar nak tengok blog aku.. walaupun aku baru jer join kat sini atas dorongan best pren aku, aku jadi rindu sebab aku rasa nak jer luah aper yang aku rasa...^_^ .:tapi, aku takut pula di katakan meminta simpat…

.: HaRi yAnG peNuh SenYuMaN:.

.: hari ni aku epy sgt coz semalaman aku sms dgn somebody yang wat aku tersenyum:. .: kini dialah insan yang mendampingi hari- hari ku, yang mampu buatku tersenyum:. .:alkisahnya aku jua baru kenalinya, alhamdulillah dia sudi ber…

^_^ ReDha KeTenTuanNya^_^

.: Biar kepahitan itu pergi, agar kemanisan mengisi; .:biarkan kekecewaan berlalu, agar kegembiraan mewarnai; .:biarkan kegelisahan lenyap, jangan kita hilang semangat; .:biar penderitaan itu menyapa, agar kekuatan kita jana semu…

.:tErLebiH DuLu AkU mOhOn MaaF Coz Tak PandaI mEnuLis.... BarU Nak ManJeKan DiRi Atas DoroNgan My Besr Pren (CiK DiLLa):. .: aku Kah Yg bErsaLah anDai aKu menolaK Cinta Dari InSan Yg blH di KatakAn sYg kaT Aku??? .: MasalaHny…

^_^ If I Knew...

If I Knew If I knew it would be the last time That I’d see you fall asleep I would ouch you in more tightly And pray the lord, your soul to keep If I knew it would be the last time I’d hear your voice lifted up in I would video t…