dALaM KeRinDuAn^_^

Friday, January 18, 2008


Aku rindu masa2 lalu...

aku nak kutip kembali apa yang tertinggal atau apa saja yang aku abaikan..... tapi itu mustahil untuk berlaku semula....^_^

Sekarang pun aku hadapi rindu tahap gaban(word dari teman yang aku kenali) hehehe...

Rindu pada family n anak buah aku... makin besar agaknya...

Rindu pada kawan bilik aku yang salu ninggalin aku...

Rindu pada insan2 yang pernah hadir dalam hidup aku...

Rindu teramat rindu pada insan yang kini dampingi hari- hari ku... yanhhhh dia aku gelarkan Mr.Nescaffe...^_^ siapa yahhh gerangannya?????????!!!!!!!!!! hanya aku dan dia yang tahu...(",)

Ku harap rasa rindu yang lahir ini akan terus berada dalam diri aku kerana hanya rindu mampu inagtkan aku pada mereka.....


Tapi bagaimana aku nak hadapi rindu aku pada seorang teman ini yahhhhh? dia mampu buatku tersenyum, karakternyer suka buat lawak yang mampu hilangkan tekanan aku.... memang aku rindu banget sama dia.... tapi aku malu nak katakan padanya... kalo dia terasa apa yang aku rasa saat ini alangkah bahagianya.... tapi teman- teman ku, jangan salah tafsir "dia bukan kekasih ku, dia hanya kenalan aku, masih awal untuk aku katakan segala2nya..." takut untuk aku berharap... huhuhuhu takut bertepuk sebelah tangan....

Apa- apa pun kini dialah penghibur hari- hari ku yang sunyi.....

Bertahan berapa lama aku pun tak tahu, andai kali ini jua hanya seketika cuma sekadar persinggahan, aku Redha ketentuannya....

Apa pun aku bersyukur kerana Allah anugerahkan perasaan ridu dan sayang dalam diri aku...^_^



.:Buat teman2 belajar form 6 2003 dan teman2 di kuantan 2004-2007; ketahuilah aku rindu bangat pada kalian....

.:Sesungguhnya aku ingin ketemu sama kalian
.:Hari nie gue balik n9 jam 9.00 mlm... tak sabar bertemu teman2 persekolahan aku^_^

You Might Also Like

6 ♥sweetcream♥

  1. haaa!!
    ni apa cite ni??
    sibuk tiru fad ye??
    hehe...

    ReplyDelete
  2. hehehehehe bukan tirulah
    mmg nak tulis tapi fad tu cepat sgt
    semalam epy coz kenduri kahwin kwn nie, budak form6 turun... tu yang tak sabar sgt....

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. uhhhh...
    knaper lah lelaki suka salah sangka... u noe kan yang 'dia' dah bertunang so, jgn plak nak kata i balik nak jumpa mr.x...
    lihat dulu jgn suka2 nak kata..
    tapi thanks lah coz berpikiran mcm tu...

    .:it's ok, hadapi dengan senyuman semua kan baik2 aja:.

    ReplyDelete
  6. haha.. macam dalam wayang plak.. ala, u lelaki la silver clown.. as a guy, u're supposed not to be jeleous or shows that u're weak.. come on.. be strong la.. erkkk... jangan la sempitkan sangat fikiran.. b3rry, kalau me jadi u la kan... urmmm... maybe its cruel but u noe me rite, n my taste also.. so, kalau nak suruh me komen kat sini, nanti jadi perang plak.. hehe...

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿