Thursday, January 17, 2008



^_^ hari ni aku tak sabar nak tengok blog aku.. walaupun aku baru jer join kat sini atas dorongan best pren aku, aku jadi rindu sebab aku rasa nak jer luah aper yang aku rasa...^_^

.:tapi, aku takut pula di katakan meminta simpati:. hakikatnya aku sekadar untuk berkongsi(",)


=) alkisah yang aku rasa hari ni tentang diri aku yang keseorangan.. maksud ku rakan2 ku ramai yang akan dan asa yang sudah berumahtangga. sedangkan aku.....!!!! masih di sini menanti putera kayangan aku...(",)

=) hari minggu nie akn berlangsung perkahwinan kwn baik aku dari sekolah rendah hingga kini, walaupun sudah lama tak jumpa selepas tamat tingkatan 6 2003, masing2 bawa arah kehidupan masing2... ; pendekkan citer, aku di minta untuk jadi pengapit, hati ni suka tapi ada jugak masalahnya kerana pengapit lelaki berkemungkinan xboypren aku(first love). mmg lah suka tapi aku tak sanggup takut gak hati ni cair... heheheh kang silap haribulan aku ngn dia yang duduk atas pelamin...(cannot) coz dia dah bertunang n akan langsungkan perkahwinan pada bulan 3 ni... =) semalam aku pun jalan KLCC cari hadiah untuk kwn baik aku tu, atas persetujuan best pren aku(cik Dilla) aku pun beli 'set tea'..nice lar jugak.. camlibut aku ngn cik dilla berpisah di LRT KLCC dia ke Gombak & aku ke Kelana Jaya..^_^

=) aku keseorangan kerana hati ku belum di isi.. takut masih menghantui diri aku.. saper tak nak bercinta, tak nak di sayangi kan? semua orang nak di manje... entahlah aku pun tak tahu siapa di takdirkan untuk aku... mak aku pun mula bising kerana kwn2 sama belajar dulu ramai pun dah bersuami & beristeri tapi aku masih mencari, masih dalam pelarian membawa hati setelah kecewa 3 kali=(

.: walaupun begitu aku tetap bersyukur kerana masih di temani rakan2 dan keluarga... aku mendoakan semua kebaikan dan kebahagiaan buat rakan2 ku di mana jua.. senyuman kalian pengubat hati ku walaupun senyuman ku dalam keadaan terpaksa :.


:) peace 4 all my fren

:( siapakah aku?

You Might Also Like

9 ♥sweetcream♥

  1. hye dearie b3rry...
    mmuaaxxx!!!
    ala, tak payah la risau sangat..
    tak lama lagi jumpa la tu dengan si putera idaman nora nanti.. Hehe! msa tu kita mmg kelam kabut kan?? rindu la.. malam ni tak dapat la nak bermanje dengan dia.. balik kl cepat2 tau cayunk...:)

    ReplyDelete
  2. yerrr lah buchuk!!!
    semalam dia yang tinggalkan kita... sedih taw... menanggung rindu... huhuhu^_^
    doa2 kan lah yer semoga putera kayangan tu turun cepat2

    .:peace:.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. memang dikau penah hadir...
    tapi maafkan aku krn tak mampu untuk mencintai mu...
    aku sendiri belum yakin untuk bercinta kembali..
    kau pun tahu kisah silam ku...
    jadi jangan paksa hati ini...
    sesungguhnya aku berterima kasih kerana pernah buat ku tersenyum
    ^_^

    ReplyDelete
  5. huhu!! its hurt to read all those stupid stuff.. sorry.. hehe! btw, kenapa la nak terhegeh2 kejar or menagih cinta pada orang yang tak sudi?? ermmm.. kalau me la kan, me cari duit banyak2 dulu.. gi holiday ke.. gi mekah ke.. gi buat amal kat umah anak yantim ke.. sambung study ke.. banyak benda yang boleh di buat la.. awat sempitkan fikiran fikir CINTA CINTA & CINTA.... huhu... i noe wut the type of person u're.. n u make me felt (erkk,OMG!!!damn it) sorry.. :) haha!!

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. hello!!! excuse me!!!
    do u noe me well? how come u saying that i dun noe wut the meaning of KEJAM??? haha! u're totally sick! (calm dila) u're the type of person that i wont being fren off or whatever...

    ReplyDelete
  8. hye..panaskan dlm blog ni.relax warm up dl.jgn dipaksa2 cinta 2,sakit cinta 2 nty.putera kayangan,akan muncul tp bkn trn dr kayangan.

    ReplyDelete
  9. kenapa bukan turun dari kayangan plak?
    dah tentu nak tungg Dewa Cintaku...yang akn jemput diri aku, buat hari2 ku ngn senyuman...
    aku akan terus menunggu... namo mencari...

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿