^_^ kEsAkitAn YaNg AmAt SaNgAt ^_^


Ya Allah betapa sakitnya kepala dan hati ku hari ini....."


Bermula dari lewat petang semalam, aku rasa amat sakit, kepala aku begitu berat..

hari yang murung bagi aku, rindu pada kwn bilik ku, rindu pada family aku, rindu pada anak buah aku, tak lupa gak pada 'shi fu' (bro)..

Aku rahatkan badan sebelum mandi..

tak lama itu aku tak bermaya, kepala ku berpusing2, lantas aku pun rebahkan badan di lantai gara2 tak tahan sakit kepala yang dah tahap gaban....

tertidurlah aku di permaidani sehingga jam 3 pagi...

hehehehehehehehe ntah kenapa agaknyer aku terus call mr.nescaffe aku... rindu kot, tapi sajer aku nafi coz malu sehhhhhh.... hahahahahahhahhaa


******


teramat sedih coz kwn aku akan ninggalin aku sendirian..

perginya kerana akan berumah tangga, sendirianlah aku teruskan hidup di bilik 3A04

argghhhhhhh, tambah tertekan kerana pasti aku akan kesunyian, tiada kawan yang boleh berbual2, yang boleh ajak keluar jalan2..

to my dear diela, pasti hidup nie akan merindui dirimu saban hari..

di sini, di bumi perantauan kita(Kuala Lumpur) hanya kau yang rapat dgn aku...

kni kau jua akan ninggalin aku..


uhhhhhhhhhhh sedih nyer....


**aper2 pun aku doakan semoga kau akan berbahagia hingga anak cucu dan hingga akhir hayat...


**pergilah sepi hadirlah cinta**

{ 13 comments.. read them below or add one }

diEla diEla 30 January, 2008 13:43
aikk..
nora kan nak pindah kat umah abang nora??
huhu...
kita leh lepak sama-sama lagi la..
dun wory dear..
:)
B3rrY B3rrY 30 January, 2008 15:25
ntahlah fad..
nora pon tak taw
kalo duk nn along meti budget lari..
heheheheh
mmg blh lepak tp mcm dulu pon..

hakikatnya nora stay sorang2..
AnonymousAnonymous 31 January, 2008 00:23
ello,hai ya..lu ni apa pasat lo.tak mau sedih2.lu punye kawan,bkn kasi tinggal same lu..tp kasi lu bdikari sendili.apa mau sedih,2 mr nescaffe ade.oh!lu sayang sama dia ka.manyak bagus 2 mcm,i rase die pun sayang same lu..tp sama2 malu mau kasi tau.manyak bagus ape lu tggl same lu punye abang,ade org jg lu.mkn lu,tidur lu,pakai lu...everything.ni lagi 1 wa mau kasi tau..lu org ade mata jgn selalu mau mnagis,lu org ade telinga lu org dengar2 la,lu org ade mulut lu org luahkan la,lu org ade otak lu org pikir la sendiri..Assalammualaikum A.K.A Apek anak buah Bro.hahahahahahahahaha.
BABY^ZA BABY^ZA 31 January, 2008 06:18
za pun sedeyh dila da nak kawen...huuhhuh

nak kawen jugak!!! =p
B3rrY B3rrY 31 January, 2008 10:54
ehhhhhhhh..
anon, i nie pempuan takkan i nak ckp yang i syg gila ngn mr.nescaffe??
walaupun kdg2 terlepas gak..
hahahahaahaha
ntahlah, bab ni no komen coz mr.nescaffe dah ada GF/bini/kekasih/buah hati kot..
i dun noe r... takut nak ty lah..


**to za:
-za bila lagi????
-suh lah cik abg tuh masuk minang jer..
-hahahahah
-namo mrh er..
maamaa 31 January, 2008 12:09
ape ni cik NON... sedih2. Kucing aku mati pun aku tak sedih.. Ni pasal memmber sebilik nak kawin.. biarlah dia bahagia.

aper dah aku dok merapu.. maraban.
BABY^ZA BABY^ZA 31 January, 2008 15:21
za lambat lagi la nora..tak mcm cik dila kte tu..jeles btol ngn dia....huhuh..
B3rrY B3rrY 31 January, 2008 17:30
uikkk
maa
tenkiu komen..

uhhhhhhhhh
itu kucing ni manusia dah...

suker2 je pggl kiter NON..

hehehehheheee
AnonymousAnonymous 01 February, 2008 02:26
ellop,eleh suke la 2...apa salahnye cik berry kata sayang pd si Bro.x salah ape.Gua kenal la sifu..kalu die kata putih,putih la jd nye,kalu die kata merah,merah la jdnye.oh,lp nak kenalkn diri,gua Super Api A.K.A Bomber Man.hahaha...setahu gua la,my sifu 2 low profile..x salah gua la.sbb gua mmg byk salah ngn die.sllu bg die panas je,super api la katakn.to maa:eleh kucing lu mati mmg lu tak nangis.sbbnye,bkn lu bcinta ngn kucing lu pun.jd lu org ade mata lu org tgk,lu org ade mulut lu org ckp,lu org ade tangan lu org pegang,lu org ade hati lu org jgn la bg,jdnye...lu org ade otak lu org pikir la sendiri.semekum
B3rrY B3rrY 01 February, 2008 08:59
yer ker super api bro lu tu blh terima berry??
hahahahaha
malu sehhhh kalo nak mulakan...'
ntah2 dia dah berpunya...

kang naya ker..
AnonymousAnonymous 03 February, 2008 03:58
Super Api datang kembali,eleh!malu konon.masa kenal ngn Bro tak malu pon.time2 ni pulak nak malu.Bro 2 dah berpunya pun,tak kan dia tak pernah bg tau kot.Ah!malas la nak ceta pasal dia.ingat bagus sngt ke dia 2.nasib dia baik je 2,apa 2 pun Api nak minta maaf dulu.Maaf Bro,tlepas tulis la..x marahkn.Pada akak Nora,jaga lah phubungan ini.Berkawan mgkin lebih baik,daripada berkasih.Api berkata,Bro 2 sebenarnye pelik orang nye..sbb 2 la kita2 org ni lepak ngn dia.x kan kak nora x perasan kot.k cau..kak nora pikir-pikir kan la.?Peace Freedom Alive...Askum.
B3rrY B3rrY 04 February, 2008 03:06
owhhh yer ker super api?
bro dah berpunya?
ok lah tu, haaaa nasib baik kiter tak ckp paper lagi kat dia..
sedih gak coz baru nak usya, hehehehe:)
tapi aper boleh buat...
aper2 pon thanks bg taw...
bkn bro tak penah cakap tapi dia salu main2 mengelak n mcm2 lah..

so, now nora dah tahu...

thanks lah k..
diEla diEla 04 February, 2008 12:36
anon..
tabik spring sama lu beb..
betul la, kucing mati pun nak kecoh kan?? agaknya dia spesies yg bercinta dengan kucing kot.. haha..

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿