"RiNdU iTu BukAN AkU"

Tuesday, January 22, 2008


Aku terperangkap

Dalam kerinduan seorang lelaki

yang sering DambaKan sEbuAh pErtemUaN


KatanYa....

diA kAsiHi aku

DiA riNdu Aku

diA ciNta aKu


kAtanYa jUa...

dia resah kiranya DiRiku jAUh di MaTa

sEmiNit jUa sUdAh menCukuPi

bAgi MengUbAT rINdu di Dada


NAmun BetAH kah aKu

uNtuK bErkAta CinTa kErANA hinGga kiNi aKu keLiRu

keraNa dIriKu tiAdA rIndU aPaTah LaGi ciNta


RiNdu iTu aDaLAh RindUnya

SedanGkan Aku MAsih MeranGkak

mEncari ErtI seBuAH kErinDuan

cInta sEjaTi....


sEteLah aKu mElaLui ePisod kEluKaAN YANg aMAt dAlam..

Aku BAru mAhu Mula bErtatiH sEmuLa unTuk mEnEruskan Hari2 Ku



(Bua insan yang terasa, aku mohon maaf andai buat kau kecewa...

aku tak pernah minta untuk kau hadir tapi kau semain mendesak & makin enyesakkan sehingga buat ku takut.... AMPUNI AKU)

You Might Also Like

9 ♥sweetcream♥

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. kau jua pernah beri kemanisan pada ku..
    tapi cinta tak boleh di paksa..
    tidakkah perlu kau menunggu sedikit waktu?
    ntah lah apa2 pun aku berterima kasih...
    hati ku masih sunyi
    maafkan aku kerana belum buka pintu hati..

    ReplyDelete
  4. eeeeeeeee...
    apa la u ni silver clown..
    b3rry... if i jadi u kan, forget all those ppl that can make u felt sick.. cinta tu kan tak boleh nak dipaksa.. lagi satu, u takde EGO ke?? mana letak EGO u sebagai seorang lelaki haa??? kalau i la kan, malu nak terhegeh2 menagih simpati.. huhu.. berilah cinta pada insan yang sudi menerima.. kalau tak u tak ubah macam CLOWN kat sarkas.. erkk, sorry!!

    ReplyDelete
  5. thanks my dear...
    dilla u yang faham i..
    u tau sakitnya i mcm mana..
    thanks my fren

    ReplyDelete
  6. to berry:woit dah org nak tuh gi je ar,
    cbe tnye sape die dlam hati?
    ape die buat? die pnah bersame kite saat berduka tika kita mnangis, ktawa, brkongsi pahit manis. doakan lah die setia n cintanye tak berdusta wlau trkdang mmakse, b3rry hope u tak gagal lagi pasni, silver masih mnunggu mu...
    to diela: tak bek kutuk org mcam tu, kite ade prasaan, so cbe kite ase dok kat tmpat die mcm ane?
    silaturahim sruhan tuhan!

    ReplyDelete
  7. ello,org islam..assalammualaikum.dlm blog ni,touching ckit la.kat cni,gua tak tau nak kata ape.cuma gua blh kate,try the best.sbenarnye gua x de idea.gua bdk lg,mana tau pasal cinta dan kasih sayang.to diela,jgn kutuk org mcm 2,x baik tuhan marah..dah die mmg clown nak buat camne.tp it ok,manusia jgk kan,tentu ada perasaan,not perasan.silver clown 2!jgn mare.to silver clown,tak perlu pegi jauh,mgkin engkau mmg dah jauh.cari apa yg die nak?tentu kau tahu.to berry,u question your hati n u can make the answer 4 your question?k cau sin ci....

    ReplyDelete
  8. thanks r destiny..
    tp u kene ingat tak kan suker2 boleh terima org suker2 jer.. kita kene pikir utk masa akn datang...

    to diela: i taw u tak mksudkan nak kutuk tapi i pn takut org akn terasa... kalo u nak kutuk i tak per wahai cik diela coz i dah biasa... huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  9. wslm anon...
    i taw u bkn budk ag coz u pandai berpikir..

    tentu r i dah ty hati i, i dah mintak petunjuk baru i blh buat kptsn. i pun tak suka lukakan org.. i ada masa depan, i ada keluarga, itu yang penting..

    aper guna i turutkan kata hati hakikatnya benda itu tak menjamin masa depan i..

    anon,
    jikalau u ada adik perempuan or u sendiri perempuan apa yang u nak untuk dia dan diri u? siapa yang boleh berkawan dgn dia dan u?

    tentu u nak yang terbaik dlm hidup walaupun tak 'perfect'..

    aper2 pun buat teman2 sekalian tenkiu tak terhingga... hanya Allah yang mampu membalas segala kebaikan u all

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿