.: 07 February 2008 :.

Pagi itu aku bangun cam biasa, badan aku sakit2 sangat. demam pon tak kebah ag. aku dok lepak kat umah along, pas kemas2 cikit aku lalok gara2 mkn ubat lantas aku pon terlena bersama anak buah aku yang teramat lasak...
Tgh hari aku bangun n mandi2 mkn n tgk CD dlm bilik sambil lyn si cilik..
petang itu insan yang aku rindu Call...uhhhhh gembira tak terkata sehhhh!!!
Dlm keadaan still demam dgn kedegilan aku, aku keluar jugak dgn kak ipar n si cilik.. along aku tunggu kat Bukit Bintang... Hehehehe gara2 nak tgk wayang citer 'Dunia Baru'...
Sampai di sana aku terus menuju ke PICCOLO MONDO tempat along aku bekerja..
lepak2 kat sana sambil mkn free,,, saper tak nak erk... hehehehehe..
oleh kerana si cilik aku nie sweet, dia jer yg jadi perhatian, eeeeeee jeles aku aper tajk nyer aku yang jadi mangsa, di sangka anak aku plak.. huhhhhhhhh
9.20 mlm tiket wayang aku... sebelum itu aku jln2 di Time Square ngn along, wife dia n si cilik... uhhhhh teletah si cilik buat aku gamat, mcm dah bosa padahal umur baru 1 tahun 4 bulan... namo didukung,or pimpin nak jln sendiri plak... hehehehe
along aku pon tak larat nak jaga anak dia..
gelagat si cilik buat aku terlalu epy... dapat gak aku tamatkan riwayat kesan degil kesedihan aku... huhuhuhu
Masuk dalam wayang, aku duk seat depan coz tak ada tempat lagi, hy di situ jer yang dapat... walaupon tension tapi ok jer lah... si cilik mcm biasalah, wat peranagi mcm org besar, nak duduk sorang2 jadi terpaksalah aku silang kan kaki pada kerusi agar si cilik tak terjatuh... al maklumlah bkn berat pon baby...
Story dunia baru mmg best sgt2 boleh bikin pecah perot... si cilik pon ketawa kuat gara2 tgk mak ngah dia ketawa.. hahahaaha
aku suker citer nie, byk nilai23 moral yang ada.. persahabatan lagi penting dr segalanya.. cinta blh tolak ketepi andai persahabatan yg di jalinkan lebih utuh, yahhhhhh sahabat yg baik sanggup berkorban demi sahabatnya, sanggup menelan kepahitan & keperitan asalkan sahabatnya tersenyum gembira.... senyuman & kegembiraan temannya mampu merawat luka di hati, ganjaran yg diperilehi lebih besar andai kita memberi kebahagiaan kpd org lain...
cuma yg tak bestnya citer nie lebih tumpu pd haniza yang di colek oleh fadzli, tapi opie mmg bagus coz utamakan kwn walaupon dia terpaksa buat2 senyum.. hehehehehehehe
Selesai movie jam 11.30 mlm aku balik naik teksi.. masa tu kak ipar aku muncung menjela gara2 teksi yg aku naik mahal... aku bengang sehhh, kalo si cilik tak ada or tak tido lagi blh r tunggu yang lain, aku pikirkan si cilik jer... sengal betul dia tuuu...
sampai umah aku lepak kat ruang tamu n tak lama along pon sampai umah, aper ag kene beleter r ngn aku, hahahahahaha aper tak nyer dgr sangat ckp bini dia tuhhh... geram sehhhh
Aku susah hati coz my BRO off kan fon... uhhhhh mana pegi sehhhh, nak nangis gak coz aku rindu ngn lawak dia nie... eeeeeeeeeeeeeeee sabar jer lah....
Lantas aku mkn ubat n go to sleep dgn hati yang sebal........
**tamatlah riwayat kisah 07/02/08**
.: 07 February 2008 :.

3 comments.. read them below or add one

silent_hillsilent_hill 11 February, 2008 11:51
Minah kau dah bercinta dgn BRO ke?
asyik BRO je dlm blog kau..
Ntah2 kau perasan sorang2 padahal BRO dah ada aweks..
angan2 majnun lah kau
B3rrY B3rrY 12 February, 2008 16:02
hehhehe
entah lah..
tapi aku kwn jer ngn bro..
mana ada cintan2..
mee cinta adalah..
hahahahaha
AnonymousAnonymous 19 February, 2008 22:35
Ni adalah Pengakuan Ikhlas dari seorang Insan...eleh silent hill,lu mcm jeles jee Bro 2 kawan ngn Berry.dr ayat lu,tak payah berselindung dr wajah kau yg handsome mcm Rock Hudson.Gua tahu lu sakit hati dan bengkak hati.gua dgr lu dah ada pgannti,apa lu mau lg...jgn sampai dia lari,br lu yg menyanyi.Wawawaaa...jd lu jaga dia baik2 k.
Peace...

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿