.: Keliruan Melanda:.

Wednesday, February 27, 2008


M3 nak tanye pendapat2 sekalian yang singgah kat blog..
pada seusia muda seperti m3, 24 & 25, bolehkah bergelar seorang doktor???????
aper kah senang utk menjadi seorang doktor????
m3 kuarkan isu nie coz m3 berasa pelik dengan satu situasi yang ada sedikit melanda otak m3...
m3 tak kisah pon kalo nak menipu m3 tp cume m3 keliru dan sukar nak percaya...
aper pon m3 harap biarlah benar belaka....
aper yang disampaikan pada m3 oleh seorang makhluk Allah ni... congratulation coz insan itu dah bertunang walaupon m3 berasa mcm cerita kartun... hahahahaahahaha...
aper2 jerlah, semoga bahagia dan mampu bimbing insan yang baru peluk agama islam....
m3 doakan kesejahteraan kalian...

You Might Also Like

3 ♥sweetcream♥

  1. i bukan doc yang seperti u sangka, jangan tuduh kidz macam tu. kidz tak pernah ceritakan ape2 ke? i di htaa hanya praktikal sahaja, just for medical check-up & pesakit luar.i tidak pernah & tidak dibenarkan membuat pembedahan pun seperti doc lain, diploma i tak setanding mereka. sebulan lagi i ke moscow untuk lanjutkan pengajian i, mungkin untuk 3-4 tahun & baru selepas itu i jadi doc. jika di izinkan tuhan selepas i habis belajar, i nak bertugas di IJN. tak semua doc yang u jumpa itu diiktiraf doctor, ada juga yang masih dalam pengajian seperti i. jangan berfikir buruk, untuk diiktiraf sebagai doc bukan hanya perlu 1-2 diploma. pakar jantung perlukan 5-6 diploma untuk diiktiraf tidak seperti pakar sakit puan yang hanya perlu 2-3 diploma untuk diiktiraf sebagai doctor. understand that???

    ReplyDelete
  2. uikkkk
    no, i tak salahkan u....
    mgkn ye n mgkn tak u nie dok..
    i terima aper yg di sampaikan..
    mcm kartun..
    mgkn tak dijelaskan dgn lebih detail sebelom nie..
    i'm sori...
    yahhh i noe bidang doktor perlukan pengajian yg panjang..
    my sis pon kat HTAA..
    n bln 9 nie sambung kat UK..
    gd luck 4 ur life n study....
    i'm sori...
    owhhh yahhhhhh.
    congratulation lah coz i dpt taw yg u dah peluk islam n dah bertunang...
    semoga berbahagia....
    jgn luper jmput nati yer...
    hehehehehe

    ReplyDelete
  3. Semekom,sory la kalau gua kasi panas line dlm blog ni.Sobolum tu,gua nak memperkenalkan diri,gua adalah A.K.A Burn.Lu blh pggil gua Api.Sbb,gua suka baca komik under18 dan lg 1,Bro yg bg nama ni kat gua.kira gua dah diiktiraf la mjadi Super Hero.Pggil akak blh?Knp akak tak boleh nak jd doktor.ikut suka akak la,pilih jalan yang luas,bkn jalan yg sempit k.Dn lg 1,umur akak ni brp?Kjp 24 sekejap 25,mcm biskut la.Heheheeee....Jgn mara k,ni adalah assigment yg pertama utk gua.Jd,blh akak tlng bagi markah?

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿