.: Ketulusan Hati :.

Thursday, February 14, 2008


.: Buat sesiapa yang jengah my blog, lagu ni utk korang :.
gu3 suk3 bangat lagu ni..

Cintaku tak berdustaTak mengenal ingkar
Tak kenal nestapa
Cintaku hanya indah
Hanya bahagia untuk selamanya
Apa yang kurasakan ini
Persembahan untuk dirimu
Kau dengarkan kasihku
Mencintaimu tak mengenal waktu
Tak mengenal puitis
Hanya tulusnya hati
Mencintaimu tak mengenal ragu
Keyakinan hatiku hanya untuk dirimu selalu
Cintaku tak berdusta
Tak mengenal ingkar
Tak kenal nestapa
Tak ada seribu janji
Hanya bahagia untuk selamanya
Apa yang kurasakan ini
Persembahan untuk dirimu
Kau dengarkan kasihku
Mencintaimu tak mengenal waktu
Tak mengenal puitis hanya tulusnya hati
Mencintaimu tak mengenal ragu
Keyakinan hatiku hanya untuk dirimu selalu
Apa yang kurasakan ini
Persembahan untuk dirimu
Kau dengarkan kasihku
Hooooooo
Mencintaimu tak mengenal waktu
Tak mengenal puitis hanya tulusnya hati
Mencintaimu tak mengenal ragu
Keyakinan hatiku hanya untuk dirimu selalu
~ Anuar Zain

You Might Also Like

12 ♥sweetcream♥

  1. hye dear..
    lama tak mengomen + mengumpat disini..
    haha!
    lagu ni bawa maksud ynag mendalam tuh!!!

    ReplyDelete
  2. taw tak per....

    ketagih dgr lagu nie...
    hehehehehehe
    bestkan???
    thanks perkenalkan lagu ni pada owang..
    duk salu dgr time fad mainkan lagu ni..

    ReplyDelete
  3. hehe..
    say thanx to eli sebab dia yg bagi cd anuar zain tu kat fadz..

    ReplyDelete
  4. wokey
    tolong sampaikan kat dia er..
    tak bape minat sgt tp sesekali lyn sedap gak
    kene plak ngn diri nie.
    hhehehehe

    ReplyDelete
  5. assalammualaikum,ttu akak2 semua ttanya2kn.Mana pegi nye Super GurlFrenz A.K.A Minah.Tanyalah,selagi blh tanya,jgn nty kita pulak ditanya...Emmm.Best jg lagu ni,tp tak penah dgr pun.ye la,ttu la bestkan,kalau tidak..tak kan kak berry smpi ketagih dgr lagu 2.tahap gaban 2 kak,bahaya la akak ni.Hye kak Diela,lama kan akak tak komen dan mengumpat...bertambah2 la berat kat sebelah kiri 2,wawaawawaaa.jgn marah...i ni adik angkat kak berry.nty kasi tau sama dia.Kak berry nmpk ayu la dlm gambar 2,cantik dan ayu jee tudung nya.wawawaaa.namo marah,nty kasi tau Bro.hahahaaa...
    Peace...

    ReplyDelete
  6. hye super gurlfrenz thanks komen kat akak nyer blog..
    ermmm tudung jer yang ayu,.. hahahah
    yup lagu nie mmg masyuk n tangkap sampai ke sanubari.
    tak baper minat tapi sekali dah layan tu yang tahan sampai nak lagi..
    wawawawawawa...
    mmg bro dah marah ngn akak pun, tapi akak tak tahu sebab aper dia marah sgt ngn akak..
    uhhhhhhhhhhhhh :(

    ReplyDelete
  7. tak silap i u berry pernah dedicate this song to someone right!? i found in his diary.... he think that u really mean what this song lyric said but..... i do no how to say.....

    ReplyDelete
  8. Sebenarnya lagu tu nora nak suruh org dgr coz nak org tahu tntg hati nora. tapi lagu tu sebenarnya lebih kepada insan 3 org yang pnah hadir dlm hidup ini.
    Maaflah kalo tersalah erti..
    Baguslar u nie, semua tahu....

    ReplyDelete
  9. Assalammualaikum,Nak lagu ni boleh?Ada dgr ceta yg Bro marah2 hari 2,tp akak jgn salah faham pulak...dia tak marah kat akak pon.i tahu la,kan i ni satu2 nye super gurlfrenz yg paling rapat ngn Bro.mana ada gurlfrenz yg lain dpt gelaran Super dr Bro.Lagu 2 mgenai diri akak ke?ada apa2 ke ngn pencipta lirik lagu 2?Wawawawaaa.
    PEACE...

    ReplyDelete
  10. yahh anon..
    lagu nie tntg akak, tntg hati nie..
    tapi nak tuju pd saper tu tak taw lah..
    kalo suker dgr, ok lah...
    wtever lar, mmg bro marah kat akak.
    sebab per akak tak dapat sahih kan.
    ermmm owhhh bukn ker bro ramai GURLFRENZ????
    uikkkkkk ntah lar..
    ape2 aje.

    ReplyDelete
  11. my back to cares, i love him so i must know & learn everything about him. not only him, also his culture, family etc.

    ReplyDelete
  12. hye sweetheart..
    salam kembali.. thanks menkomen dlm blog nie...
    owhhh good if u lov him..
    mgkn u lbh kenalinya berbandg i..
    cinta yg disampaikan pada i sekadar dlm telephon.. i tak pnh jumpe keluarganya...
    i sukar nak percaya dgn kata2...
    slm maju jaya

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿