.:Kini Ku Sedar:.

Monday, February 04, 2008


hari ini, hari minggu, hari yang membosankan diri aku..

hanya duduk di rumah, tanpa buat apa2, bangun tido pon lewat kol 1 tgh hari (tp kol 5 baru tdo).

hehehehehe, ptg sambung tido jap..

aku rindu kat si dia seharian tak msg n aku call tak angkat..


*** aku tersedar dari lamunan yang aku perlu jadi seperti sebelum ini di mana aku keseorangan..

aku tak perlu mengharapkan kasih dari saper2 or tak perlu jatuh hati... silap aku kerana mudah meluahkan apa yang terpendam di hati....

uhhhhhh sedih jugak kerana baru kini ku tahu si dia sudah berpunya.. tapi sekurang2nya aku ok lagi walaupun dah keluar air mata.. tak per lah mungkin kawan jer lagi bagus.. aku doakan dia happy jer dan mungkin aku tak kan ganggu si dia mcm sebelum ini, cuma aku ganggu dia selama ini tak pulak dia marah, lagi dia suruh ganggu adalah.. aper2 pun mungkin hanaya aku jer yang terperasan,,, hahahahaha

lucu r hidup aku nih...

uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh......

aku tetap aku..

berkawan ramai2, namopikirin hal hati dan perasaan, namo bercinta lagi.. takut sangat.. mungkin aku akan terima saja siapa2 yang hadir untuk menyunting aku...

utk aku bercinta kembali amat payah...

malu jugak coz aku yang beria2 duk ganggu si dia hakikatnya...................!!!!!!!!


** tak pa nohhh cek ok jer...

** kwn2 ada, kuarge ada

** keje ada mcm2 ada..

** aku nak epy namo pikirkan soal hati...



@@##***^&><()^$%#@


HUKUM CINTA



KITA SALING MELAKAR CINTA INI

MELUKIS IMPIAN CINTA DI DINDING HATI

MEMBINA ARCA SEBAGAI BUKTI

KASIH SAYANG SEJATI

LAFAZ- LAFAZ KERAMAT

YANG DI UCAPAKAN ADALAH KALIMAT AZIMAT

TAKDIR CINTA ADALAH KENYATAAN

MAHA DASYAT


TEMPIAS & DINGIN RENYAI

BISAKAH MENGHAPUS

GARIS- GARIS LUKA YANG TERLUKIS

& TITIS EMBUN PAGI

BISAKAH MEMBASUH

WARNA- WARNA LUKA YANG TERLAKAR DI HATI

You Might Also Like

21 ♥sweetcream♥

  1. alahai syg...
    nape sedih bangat ni...
    takmo pikirin benda2 sedih k..
    nnt za pun sedih
    nora bz kan diri tu..
    mase2 lapang, buat door gift anak mama tu..ati2 gune gam pistol tu..kang parut lagi.huhuh...
    (",)

    ReplyDelete
  2. haaaaaa...
    y not kita guna gam tu untuk "....."
    opsssss!!

    ReplyDelete
  3. uikkkk
    alar tu r nak bz kan diri lah nie..
    kalo dulu ada gak aktiviti men futsal or men aper2 blh di main.
    hahahaha
    za pon taw kan nora kat umah cam ner..
    walaupon dok kenal baru jer 3 hari tapi best r kwn ngn za..

    nie ada mana?

    ReplyDelete
  4. opppssss luper plak to diela..
    haaaaaaaaaaaaaa
    guna gam tuk aper tu erk???
    jotos kang

    ReplyDelete
  5. ko yg akan kena jotos ngn aku..
    nak gam kat kau punya "TUT"
    haha...

    ReplyDelete
  6. weiii minah 'tut' aper itu tut??
    elehhh tak tahan tu ckp jer lah..
    hahahaha

    senyummm cikit....:)

    ReplyDelete
  7. dila sengal!!!
    ha,kan da kena! asik tak tahan je ape cer? ni da sampai tahap wajib kawin...pi cari tok kadi cepat..huhuh...

    berry.
    yeah, mmg besh kwn ngn za..i knoew it! hahaha..perasan la plak.xdela, biase je..sronok dpt kenal kwn2 baru..takdela sepi idup nih...(",)

    ReplyDelete
  8. hahahahaha
    betul tu za...
    minah sengal tu tak tahan tertunggak dah kot hahahah(18sx)

    ermmm alar kiter kan BEST, so relax r tambah2kan kenalan lagi sehhhh
    bia menimbun...

    ReplyDelete
  9. siut korang..
    korang tu yg fikir lucah tau..
    diela ok jek..
    bukan la..
    'tut' di gam untuk mengelakkan kes rogol, agar virgin terpelihara..
    haha...

    "mak nak kawin cepat"
    huhu...

    ReplyDelete
  10. woitttttt
    minah sengal ko pe hal..
    nak kahwin cepat sebab sangap ker?
    hahahaha
    aper citer mlm nie kiter...........!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  11. ape ni... ceta ttg gam la. TUT la.. ape tu.. tak paham laaa. kan cik non tgh sedih tu... Cik non tu terer bangat ke men Futsal.. fuhh. tgk gaya cam tak pandai je.. Me lagi la tak pandai. Me sepak bola kebelakang laa.. Boleh ke ajar kita...

    ReplyDelete
  12. ermmmm
    abi, kiter pandai lah main bola..
    alar kiter taw kiter nie pendek...
    cik diela tu ngah sedih cam kiter gak...

    tapi saper abi erk????

    ReplyDelete
  13. woit minah..
    ada ke diela cakap nak kawin sebab benda tu??
    huhu..
    ni yg boleh mendatangkan marah ni!!

    ReplyDelete
  14. CIk non pendek ke? laa. ingatkan tinggi.. Me pun tak tinggi gak.. tapi lupa lak berape ekk tinggi kita...

    Cik non tinggi brape ek? pembaris kita tak cukup panjang la nak ukur.. Agak2 same panjang kot. duduk sama rendah .. bediri sama tinggi???

    Cik non, cik non....

    ReplyDelete
  15. alar minah senget nie gurau pon tak boleh..

    to abi. yah kita tinggi 154 jer...

    ermmmm yerlah sama tinggi sama rendah semua blh jer, tak kira tggi or rendah

    ReplyDelete
  16. ello everybody,everything,everyday n avril lavinge.hey..ceta apa ni,pistol gam la,tut la,mcm2 la korang ni.lps 2 ada yg pikir bukan2 jee.kuning betui la otak korg ni.kan best ceta pasal indoor game,mcm berry 2.kita main futsal kn best,kat mana lu sllu main.nak join boleh.gua ni kaki bola jgk,tp tak main just tukang sorak boleh la.sbb nya,gua dl penah injured masih main bola padang.skrng ni,gua dah dekat 3 tahun tak usik bola,asyik usik senduk dan pisau jeee.sian kan.k la,jd sebelum lu org nak pikir yg bukan2,lu org pikir yg elok2 dulu.sekian askum...

    ReplyDelete
  17. dulu jer lah cik anon berry main skunk dah keje dah tua tak lagi lah..

    hahahahahaha

    ReplyDelete
  18. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  19. Askum jee.malas la nak conteng2 dlm blog ni.silver clown dah bkata2,(EH ingt ni chatterroom ke),hehehehe.ello silver clown,knp ni suka sakit hati.apahal lor?tp apa kn daya ku,nak tolak tak boleh..mgkin kau ni berat,nak timang2,bkn kecik budak lg dah besar panjng pon.jd sobolom u sakit hati,u gi la jmp doktor ayam k.kak berry knp sedih2 dlm blog2 yg lain,biasa la kn,org pompuan.Moody...tp apa2 pun taking care.Super GurlFrenz A.K.A Minah.Askum...

    ReplyDelete
  20. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  21. alar hye silver, thanks r komen kat blog ni..
    no hal punyo saper2 nak kutuk gue, nak blame gue, semua gue terima,,

    to anon (supergurlfrenz)
    alar hidup nie walau pon sdh kene gak kita epy2 kan diri...
    kak berry bukan nak mencapap sgt story2 sedih, tapi ini lah hari2 kak berry... kalo nak story epy2 boleh jer...
    tungggguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿