.:Kini Ku Sedar:.


hari ini, hari minggu, hari yang membosankan diri aku..

hanya duduk di rumah, tanpa buat apa2, bangun tido pon lewat kol 1 tgh hari (tp kol 5 baru tdo).

hehehehehe, ptg sambung tido jap..

aku rindu kat si dia seharian tak msg n aku call tak angkat..


*** aku tersedar dari lamunan yang aku perlu jadi seperti sebelum ini di mana aku keseorangan..

aku tak perlu mengharapkan kasih dari saper2 or tak perlu jatuh hati... silap aku kerana mudah meluahkan apa yang terpendam di hati....

uhhhhhh sedih jugak kerana baru kini ku tahu si dia sudah berpunya.. tapi sekurang2nya aku ok lagi walaupun dah keluar air mata.. tak per lah mungkin kawan jer lagi bagus.. aku doakan dia happy jer dan mungkin aku tak kan ganggu si dia mcm sebelum ini, cuma aku ganggu dia selama ini tak pulak dia marah, lagi dia suruh ganggu adalah.. aper2 pun mungkin hanaya aku jer yang terperasan,,, hahahahaha

lucu r hidup aku nih...

uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh......

aku tetap aku..

berkawan ramai2, namopikirin hal hati dan perasaan, namo bercinta lagi.. takut sangat.. mungkin aku akan terima saja siapa2 yang hadir untuk menyunting aku...

utk aku bercinta kembali amat payah...

malu jugak coz aku yang beria2 duk ganggu si dia hakikatnya...................!!!!!!!!


** tak pa nohhh cek ok jer...

** kwn2 ada, kuarge ada

** keje ada mcm2 ada..

** aku nak epy namo pikirkan soal hati...



@@##***^&><()^$%#@


HUKUM CINTA



KITA SALING MELAKAR CINTA INI

MELUKIS IMPIAN CINTA DI DINDING HATI

MEMBINA ARCA SEBAGAI BUKTI

KASIH SAYANG SEJATI

LAFAZ- LAFAZ KERAMAT

YANG DI UCAPAKAN ADALAH KALIMAT AZIMAT

TAKDIR CINTA ADALAH KENYATAAN

MAHA DASYAT


TEMPIAS & DINGIN RENYAI

BISAKAH MENGHAPUS

GARIS- GARIS LUKA YANG TERLUKIS

& TITIS EMBUN PAGI

BISAKAH MEMBASUH

WARNA- WARNA LUKA YANG TERLAKAR DI HATI

{ 21 comments.. read them below or add one }

Faiza Akmal Faiza Akmal 04 February, 2008 09:48
alahai syg...
nape sedih bangat ni...
takmo pikirin benda2 sedih k..
nnt za pun sedih
nora bz kan diri tu..
mase2 lapang, buat door gift anak mama tu..ati2 gune gam pistol tu..kang parut lagi.huhuh...
(",)
diEla diEla 04 February, 2008 10:44
haaaaaa...
y not kita guna gam tu untuk "....."
opsssss!!
B3rrY B3rrY 04 February, 2008 11:48
uikkkk
alar tu r nak bz kan diri lah nie..
kalo dulu ada gak aktiviti men futsal or men aper2 blh di main.
hahahaha
za pon taw kan nora kat umah cam ner..
walaupon dok kenal baru jer 3 hari tapi best r kwn ngn za..

nie ada mana?
B3rrY B3rrY 04 February, 2008 11:49
opppssss luper plak to diela..
haaaaaaaaaaaaaa
guna gam tuk aper tu erk???
jotos kang
diEla diEla 04 February, 2008 12:16
ko yg akan kena jotos ngn aku..
nak gam kat kau punya "TUT"
haha...
B3rrY B3rrY 04 February, 2008 12:51
weiii minah 'tut' aper itu tut??
elehhh tak tahan tu ckp jer lah..
hahahaha

senyummm cikit....:)
Faiza Akmal Faiza Akmal 04 February, 2008 13:34
dila sengal!!!
ha,kan da kena! asik tak tahan je ape cer? ni da sampai tahap wajib kawin...pi cari tok kadi cepat..huhuh...

berry.
yeah, mmg besh kwn ngn za..i knoew it! hahaha..perasan la plak.xdela, biase je..sronok dpt kenal kwn2 baru..takdela sepi idup nih...(",)
B3rrY B3rrY 04 February, 2008 13:37
hahahahaha
betul tu za...
minah sengal tu tak tahan tertunggak dah kot hahahah(18sx)

ermmm alar kiter kan BEST, so relax r tambah2kan kenalan lagi sehhhh
bia menimbun...
diEla diEla 04 February, 2008 13:41
siut korang..
korang tu yg fikir lucah tau..
diela ok jek..
bukan la..
'tut' di gam untuk mengelakkan kes rogol, agar virgin terpelihara..
haha...

"mak nak kawin cepat"
huhu...
B3rrY B3rrY 04 February, 2008 14:03
woitttttt
minah sengal ko pe hal..
nak kahwin cepat sebab sangap ker?
hahahaha
aper citer mlm nie kiter...........!!!!!!!!!!!!!
abiabi 04 February, 2008 14:26
ape ni... ceta ttg gam la. TUT la.. ape tu.. tak paham laaa. kan cik non tgh sedih tu... Cik non tu terer bangat ke men Futsal.. fuhh. tgk gaya cam tak pandai je.. Me lagi la tak pandai. Me sepak bola kebelakang laa.. Boleh ke ajar kita...
B3rrY B3rrY 04 February, 2008 14:30
ermmmm
abi, kiter pandai lah main bola..
alar kiter taw kiter nie pendek...
cik diela tu ngah sedih cam kiter gak...

tapi saper abi erk????
diEla diEla 04 February, 2008 15:33
woit minah..
ada ke diela cakap nak kawin sebab benda tu??
huhu..
ni yg boleh mendatangkan marah ni!!
abiabi 04 February, 2008 16:02
CIk non pendek ke? laa. ingatkan tinggi.. Me pun tak tinggi gak.. tapi lupa lak berape ekk tinggi kita...

Cik non tinggi brape ek? pembaris kita tak cukup panjang la nak ukur.. Agak2 same panjang kot. duduk sama rendah .. bediri sama tinggi???

Cik non, cik non....
B3rrY B3rrY 04 February, 2008 18:06
alar minah senget nie gurau pon tak boleh..

to abi. yah kita tinggi 154 jer...

ermmmm yerlah sama tinggi sama rendah semua blh jer, tak kira tggi or rendah
AnonymousAnonymous 04 February, 2008 23:04
ello everybody,everything,everyday n avril lavinge.hey..ceta apa ni,pistol gam la,tut la,mcm2 la korang ni.lps 2 ada yg pikir bukan2 jee.kuning betui la otak korg ni.kan best ceta pasal indoor game,mcm berry 2.kita main futsal kn best,kat mana lu sllu main.nak join boleh.gua ni kaki bola jgk,tp tak main just tukang sorak boleh la.sbb nya,gua dl penah injured masih main bola padang.skrng ni,gua dah dekat 3 tahun tak usik bola,asyik usik senduk dan pisau jeee.sian kan.k la,jd sebelum lu org nak pikir yg bukan2,lu org pikir yg elok2 dulu.sekian askum...
B3rrY B3rrY 05 February, 2008 09:02
dulu jer lah cik anon berry main skunk dah keje dah tua tak lagi lah..

hahahahahaha
silver_clown silver_clown 05 February, 2008 22:41
This comment has been removed by a blog administrator.
AnonymousAnonymous 06 February, 2008 02:52
Askum jee.malas la nak conteng2 dlm blog ni.silver clown dah bkata2,(EH ingt ni chatterroom ke),hehehehe.ello silver clown,knp ni suka sakit hati.apahal lor?tp apa kn daya ku,nak tolak tak boleh..mgkin kau ni berat,nak timang2,bkn kecik budak lg dah besar panjng pon.jd sobolom u sakit hati,u gi la jmp doktor ayam k.kak berry knp sedih2 dlm blog2 yg lain,biasa la kn,org pompuan.Moody...tp apa2 pun taking care.Super GurlFrenz A.K.A Minah.Askum...
silver_clown silver_clown 06 February, 2008 15:59
This comment has been removed by the author.
B3rrY B3rrY 10 February, 2008 13:23
alar hye silver, thanks r komen kat blog ni..
no hal punyo saper2 nak kutuk gue, nak blame gue, semua gue terima,,

to anon (supergurlfrenz)
alar hidup nie walau pon sdh kene gak kita epy2 kan diri...
kak berry bukan nak mencapap sgt story2 sedih, tapi ini lah hari2 kak berry... kalo nak story epy2 boleh jer...
tungggguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿