.: Sakit :.


Hehehehe.

cehhh saje nak comotkan lagi blog aku sendiri..

huhuhuhuhu

semalam aku dpt mkn free org blanjer hanya kerana aku sakit..

mkn lah mknan yang tak rupa org sakit..

balik tu aku tertidur n sedar2 phone aku berbunyi... alangkah terkejutnya aku...

xbf aku call, ape ke peliknyer aku dia call, lantas aku menjawab dlm keadaan tak larat.. katanya dia nak jumpa aku, aku kata aku tak bape sihat n kalo jumpa takat nak mintak duit tak payah ler, aku tak ada peruntukan utk dia... hehehehehehe tapi dia kata sebab dia rindu aku, uikkkkk boleh caya ker??

hahahaha... dgn tak larat pon aku jumpa di loby bwh umah aku, windu sehhhh, dia mcm taw2 jer aku sunyi, salu dulu dia lah tmpt aku ngadu pas berpisah ngn dia aku salu sorang2 (kwn2 adalah)...

borak2, ckp2, citer2, best ler coz leh luahkan kat dia ape jadi ngn aku skarang.. urmmm dlm diam duk lyn perasann pada jam 1.30am, dia nak berangkat pulang...

adeeeeehhhhhhhhh kene jotos ngn dia plak bukan joros sakit tapi dia mmg suka usap2 kepala aku... dia pun berkata "boleh saya pakai duit awak dulu?, nati saya ganti"... dengan keadaan yg duk senyum2 tetiba aku jadi geram lantas aku berkata "awak kata jumpa org sebab rindu, ni nak pinjam duit plak.. ishhhh org mana ada duit, duit org yang awk kate pinjam pun tak pulang2... org bukan awek awk lagi, tlg lah jgn mintak kat org lagi.." uhhhhhhhhhhhh

dia pun duk pujuk2 aku, duk rayu2 aku.... ikutkan hati aku nak bagi tapi, aku teringat warning dari Cik Diela, trus aku kata sory lah org tak dpt nak bagi...

dgn muke seposen dia pon kater "tak perlah awk mmg kedekut pun"...

aku menjawab "sukahati org lah, dulu org pemurah awk tak hargai skung org dah jadi bakhil ler"

dlm keadaan tergelak... aku pun bersalaman ngn dia n dia pesan pada aku supaya jaga diri, jgn nakal2 mcm selalu, suh aku jaga kesihatan n jgn duk gatal2... tergelak jugak aku coz dari dulu sampai dah berpisah pesanan yg sama jer... aku pun jwb "alar gatal2 pun sebab tak ada saper2"..

bye2 n semekom..

bruummmmmmmmmmmmmmm

dia berlalu pergi...

dlm bilik aku tgk fon, tak ada lgsung msg or pggln dari Bro.. katanya akan call aku or msg tapi....

eeeeeeeee sebal aku rasa, lantas aku tertidur..

^_^

6 comments.. read them below or add one

AnonymousAnonymous 17 February, 2008 21:03
Assalammualaikum,hye..eh ni block seri pahang ke?la,nmpak cam bkn je.tak da phuni pun.kosong je.kira bkn la ni yek.tak pa la,apa2 pun nmpk cam best jee.Eh ada coment side la,komen ckit la...boleh ke?dah terkomen pun.Wawawawaaa...hye kakak berry,lama seh tak bersua komen,wawawaa...kak berry sihat?ni apa pasal,xbf 2 knp?dia nak apa?dan kenapa?Apa2 je la?kak berry rindu kat bro yek?jgn risau kita org jg dia ngn baik punye.Apa2 pun kita frenz,jd sampaikan la salam ku pd sapa2 yg kenal ngn kak berry dan tak lupa jg xbf kakak.dgn ucapan maju la sport utk jamaica.wawawaa.
Peace...
B3rrY B3rrY 18 February, 2008 11:45
waalaikummusalam..
ermm akak sihat jer walaupun tak baper nak sihat. hehehehe
haaaaa tapi siapa kah gerangannyer yer..??
alar xbf akak tu mmg baik lagi ngn akak, tak pnah musuh pun dgn semua, cuma think +ve yang kitaorg tak ada jodoh...
cuma dia sengal cikit coz cari akak sebab nak pinjam duit... tapi cukuplah dah tanggung dia setahun, tak lagi kali ni, coz aper yang akak dapatkan?
hahahahahaaaaa.
ntah lah moga2 dia berubahlar... sekarang akak tak ada bf boleh lagi lyn kerenah dia, nati dah ada bf susahler.. itu yang akak dok pesan kat xbf akak tu...
akak dah tak ada kene mengena lagi.. so, hye hye bye bye!!!!!!
AnonymousAnonymous 19 February, 2008 21:58
Askum,tak kan tak kenal kot.Bukan ramai pun anak buah Bro dlm Blog akak ni?Berapa org yg akak kenal...?Tmasuk yg br join ari 2 A.K.A Buzz.Cuba Teka?dpt teka,nty gua bg hadiah yg berupa wajah seseorg yg sedang tido sambil air liur basi meleleh ditepi mulut.wawawawaa...jgn mara.knp xbf akak bgtu?Sengal yg mcm mana?sengal sendi ke sengal yg tut?Wawawaaa.Namo marah xbf...Wawawaaa.k la,gua nak minta maaf jika ada tersalah taip bahasa dan kata.Maafkan gua.
Keamanan...
AnonymousAnonymous 20 February, 2008 10:14
salam aii berry..atieesygkamu here...nape dgn ex bf u..cume nk pesan jaga diri bebaik..tkyah layan dia lg..coz dia bknlah seiklas mane dgn u..cume nk mintak duit je..huhuhu..bagus gak dah putus..i rase u leh dpt yg jauh lebih baik..jgn dok kata sunyi2 selalu..huhu...doa alwaysss..the best man will come for u..
B3rrY B3rrY 03 March, 2008 11:30
hye anon yg bergelar anak buah bro..
mmg ramai tp nama mcm pelik2 sukar nak igt..
heheheheh
ape2 pon thanks sudi komen blog nie...
selalu2 lah jengah, jenguk, intai yer...
thanks
B3rrY B3rrY 03 March, 2008 11:32
hye atie..
thanks coz akhirnya hadir juga di blok nora nie..
hehehehehe
ermmmm yahhhh dia mmg sengal..
citer terbaru dia nak suh m3 buatkan loan atas nama m3..
gila dia tu.. nak duit me tp bkn nak me..
adehhhhhhh
yahhh skrg m3 happy krn ada teman2 yg cute mcm atie..
m3 tak pnah lonely mcm nie..
huhuhuhuhhu
yahhhh doa utk diri sendiri..
wait someone better 4 me..'
hikkkkssssssssssssssss

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿