.:nYahKan SaJa ApA yAnG Di RaSa:.


tension tol beberapa minggu nie..mood pon asyik tak ada..
aku jadi mls nak lyn org nak terhgeh kat org... penat sgt asenye...
tapi... walaupon aku berkata begini hakikatnya aku rindu, boleh bikin aku tertekan....
aperlah yg nak jadi ng diri aku... hidup yang penuh kesunyian... walaupon teman2 ada hadir, keluarga ada disisi tp aku sunyi tanpa cinta.... kadang2 aku rasa tak bersedia nak bercinta, kadang2 aku teringin utk di manja, di belai.. uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.....
Pg td aku dgr Hot.Fm... isu plak tntg kecewa dalam cinta..... adakah aku kecundang dlm kemudi cinta kerana kurangnya dari aku atau salahnya datang dr aku??????
aku tak taw... aku tak mengerti...
Kini walaupon aku ada di dtgi insan yg aku suka yg selalu beri senyuman pd ku tp hakikatnye aku akan kembali seperti dulu.... perubahan demi perubahan telah berlaku... Selalu sibuk, kira mcm2 lah alasan n ada je yg tak kene... aku takut aper yg aku rasa ini... sakit dad aku... aku cuba tidak merajuk, ambil hati tp hakikatnya aku sedu sendiri meratapi diri yg terpinggir....
yahhhhhhhhh, aku terpaksa berpura everything ok, senyum selalu krn biarlah kesakitan yg aku rasa hy aku yang tanggung... aku nak merajuk pon bkn aku kekasih hatinya, bkn aku special dlm hdupnya.. aku hadir tanpa di undang tak hairanlah aku di layan begini......
uhhhhhhhhhh, teman2 semua entah ke mana.. sampai satu tahap aku nyahkan saja aper yang aku rasa.... tarik nafas sedalam2nya bg aku ketenangan dan melupakan kesakitan.....

{ 7 comments.. read them below or add one }

BroBro 12 March, 2008 00:54
Assalammualaikum,hye...lama seh tak komen dlm blog ni.Dekat suku abad kiranya.Bagus la tajuk ni,tp kenapa ada sy dlm tu?Perasaan saya je kot,sebenarnya sy byk keja dan sibuk dlm bulan ni.Bukan buat2 sibuk k.Saya tahu,perasaan awak mcm mana.Tp,tak payah la nak dipikirkan sangat k.Saya dn awak seperti dulu,tiada perubahan pun.Kawan2 kan ada,mereka pun ttp seperti dulu.Mungkin awak ada masalah,cuba selesaikan apa yang awak rasa.Ya,kita ada bermacam2 rasa...rasa pahit,rasa manis,rasa masam,dan masam2 manis.Jd,awak tak perlu lah risau2,pening2kan kepala yang dah sedia pening.Hadapi dengan senyuman semuakan baik2 saja.SORRY pinjam kata2 awak.
A.K.A Pion ManA.K.A Pion Man 12 March, 2008 01:03
Semekom,hi kak.Fuyoo,lama gua tak taip dalam blog ni.Tentu akak rindukan dgn anak2 buah Bro.Ni sbb la gua join venture balik dlm blog ni,utk ubat kerinduan akak.Sibuk ckit la,byk keja.Biasa la kan,Sifu sibuk anak buah pun turut sibuk.Dengar2 ceta la kan,angin dari kelana jaya mbawa ceta ni,akak ada konflik ngan bro yek?Jangan mara tertanya ya?Apa2 pun,nak la pinjam kata2 akak,Hadapi Dengan Senyuman Semuakan Baik2 Saja.Jangan Mara...
A.K.A Roda ManA.K.A Roda Man 12 March, 2008 02:08
Asslammulaikum,Peace...mcm perjumpaan reunion jee.Ello bro n Pion Man.Hye kak,kita org myepi sbb...byk keja kot.?Ye la,1 atau 2 mggu lg kita org abz study ngn bro.sbb tu la,bz kot.?Lps ni mgkin,akak tak kan dpt baca komen dr kita org lagi.kita org mula misi utk mgajar pulak pelapis2 yg br.Dr dulu akak nak join venture ngn kita org,tp tak kesampaian.Sedihkan,kita org dah nak abz study.Tak pa,akak blh pilih nak join ngn kita org,sbb kita org dah digelar sifu lps ni.Heheheheee...Apa pun lu pikir la sendiri.Semekom.
PEACE...
A.K.A GurlfrenzA.K.A Gurlfrenz 12 March, 2008 02:18
Assalamualaikum,Hye cyunk semua.seronok nye,dpt join sekali dlm blog ni.Semua ada,Ello Bro...Sory la adik join cni.tak marahkan,heheheee.Hye kak,ttu akak seronok kan,dpt kenal ngn kita org,walaupun tak penah bersua.Mgkin ada hikmah nye tu?kita tak tahu,atau mgkin kita mmg tak tahu atau pun kita mmg buat2 tak tahu...jd siapa yg tahu.Hanya Tuhan sj yg tahu.Akak pa kbr?sy mls la nak komen2,sedih sesangat.Sbb kita org dah nak abz study.sekejap sangat rasanya,mcm tak cukup je ilmu yg Bro beri.Nty akak jgn lp,daftar utk pgambilan super hero n heroin yg baru heheheee...Apa2 pun Cau sin ci...
PEACE...
A.K.A BlurA.K.A Blur 12 March, 2008 02:31
Semekom,wow...semua ada ni.Lain mcm je.Apa2 pun gua nak trima kasih pada kak Berry,yg sudi terima kita org dlm blog ni.Peace Bro,Lain mcm je bro.Ada buat reunion ke?tak kan bt dlm blog org,tak malu la bro ni.Ckit agak la.Bikin malu jeee...Tp,meriah jgk kan heheheee.dgr2 ceta akak sedih 2 3 minggu ni,KNP?relax la,kawan2 kan ada,Yang plng penting family akak msh teguh berdiri dibelakang akak.Gua tahu,akak sedih sbb akak penah nak tag team ngn kita org kan.Tp tak kesampaian hajat akak tu.Relax je,Nty gua bg tau Bro,gerenti dia nak nya.ni yg best nya nak bg tau ni,kita org ada buat pjumpaan besar2 an kat lot 10 kot.apa2 pun nty kita org bg tahu date k,gua tahu...akak sbnarnya nak jmpa ngn bro kan.Shhhh,diam2 k...Biarlah Rahsia antara Gua n Akak heheheheee jgn gelak sgt,nty bro dpt tahu.
PEACE...
A.K.A BuzzA.K.A Buzz 12 March, 2008 02:51
Asslammualaikum,tak tahu nak komen apa,gua asyik kena kejutan elektrik je ni.Gua A.K.A Buzz...wei,lain mcm je semua ni,agak2 la kalau nak bt reunion pun,minta la izin dr puteri berry dl.Bro,amacam skrng...tak nak marah anak2 buah yg lain ke,ni blk2 gua yg kena kejutan.Suka2 kepala lutut dia org je,join blog ni.Ingat apa,konti perjumpaan ke?Tapi,gua nmpk cam ok je,kira jalan la k,gua pun dah terjoin ni,tak leh nak patah blk...ptah gua abz la.Akak tak nak join kita org ke?Sila la join,tp tanya Bro dulu k.?Apa2 pun thankz.sbb dapat kenal dgn akak,Wlau bgmana pun...Akak ttp dihati kita org.
PEACE...
B3rrY B3rrY 13 March, 2008 12:31
terima kasih wahai teman2 semua..
sesungguhnya kehadiran kalian amat di hargai dan bererti banget dehhhh
hehehehehehhe
apy lah jugak nie kamo sudeh kembali....
thanks yahhhhhhh..
owhhhhhhh'semua skali bz dehhhh???
ermmm tak pelah..
buat Bro, pion, buzz, minah, blur, roda n saper2 jerlah... terima kacheh byk2 yahh...
SAYANG KAMO SUME!!!!
hehehehehehhe
ermmmm okay Nora mmg sunyi sgt dehh, tp tak salahkan saper2 pon.. ada otak pikir sendirilahkan...
Join korang yer????
ntahlah mcm tak ada harapan pulak coz mcm2 alasan dengar heheehehhe
ta pelah ada masa ada kesempatan jumpalah..
sume ketentuan dari maha Esa...
Jumper ngn Bro???
tu ty dia sendiri..
nora nie pempuan namo r terhegeh2 sgt plak..
nati jatuh maruah pmpuan yg lain..
wawawaawwawwawwaawa...
MISS U ALL

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿