.:Cuti-Cuti:.

Wednesday, May 21, 2008

Mggu lepas cuti panjang. Alar kira sabtu ahad ngn isnin.
Hari sabtu aku kuar awal dr umah coz nak jumpa member kat BB.
shopping selai baju sudah. Jejalan n ptg tu aku nak lek Kuantan.
Tiket bus kol 5.30pm. Aku ase sonok nak ke sne coz dh lme banget tak g saner.
hehehehehehheheheheheheh

Setiba di Kuantan, abang angkat aku jemput(abg din) dan bakal wife dia. Aku ase terpesona ngn kuantan coz banyak perubahan n sgt2 meriah. hehehehhe al-maklumlah dh lme tak jengah.
Ada shopping Complex yg baru, kira ekslusif sgt.
Malam tu mkn kat Jorny Restaurant. Waaaaaa mmg best sgt, kira org2 kuantan ase pembaharuan. Sampai umah lewat, mandi n trus tdo.
Keesokannya aku kuar mengikut abg angkat, kakak n kwn2 abg yg lain pergi memancing di kolam UIAM(kwsn baru diteroka) best sgt tuh, sambil bakar ikan mkn2, aku minta izin utk ketemu kwn ku si Nadya. Rakan yg ku kenal melalui FS, tp aku jd rapat dgn dia.


Aku ketemunya di MegaMall du ruang legar berhampiran MCD.wahhhhhhhhhhhhhhhh mcm tak percaya maaaa.. hehehehehehehheheh
Kami jejalan, mkn, n shopping cikit.. Dia mengajak aku pergi ke shopping baru iaitu first building yg dia buat. Dia bekerja sbg interior di sana. Aku kagum dgn hasil kerjanya. kira berjalan sambil melihat hasil2 yg dia buat.. Malay town, China Town, India Town dlm pembinaan, akan ada juga Construction Building... waaaaa mmg bestlah.. hehehehehheehheheheh

Kat sne je aku shopping sakan, padahal kat KL nie melambak, cuma mse tu ngah ada sale disana.. aper lagi mmg aku tengah kaya cikit atas rezeki yang ader hbs aku borong.. sedar tak sedar dh over limit ma..
heheheheheheheeeh, kngn aku ngn kwn aku Nadya aku blanje baju, bernilai RM89 tp buy 1 free 1... Seksi maa bju tu, tp aku nie suka membeli, pakai ntah bila..

wawawawwawawwaawwawawawawaw
Buat si Nadya thanks teman nora jejalan..
ehehehheheehheheheh

Sampai KL hr ahad kol 12.30am. Along jemput di Pudu, aku sonok nak lek umh along coz Windu ngn anak buah aku.. heheheehheehhee
aku sampai si cilik pun bangu.adehhh mlyn keletah dia mkn MCD, sampai aku tak tahan layan mte..nagantuk maaaaa...

18/05/08

Aku kuar jalan bersama si cilik, along n kak ipar aku. Kuar g shopping baju anak buah aku ngn kakak ipar. saje aku blanje pd hr tu. hehehheeeh teletah anak buah aku bikin gamat. Tp Cumil r bju yg aku pilhkan. Hehehehehehhehehehehhehe, kakak ipar aku pula aku belikan blause yg sesuai utk org pregnent. Almaklumlah bulan depan dah sarat. huhuhuhuhuhu dpt baby lagi maaaa

We all ke Pavillion utk menonton wayang cerita NARNIA,jalan2 di pavillion sampai anak buah aku tertdo sementara mnggu start movie. 5.15pm kami masuk, n anak buah akau spt org besar nak duduk sorang2 je, tak mau tdo tp mlyn juga cerita NARNIA, mmg best citer nie dr yg mula2. Si cilik pon berceloteh melihat binatang2 dan aksi2 dlm movie tu.Aku nak komen cerita tu sikit, walopon best tp mcm tak de kepuasan krn kemunculan Asalan(singa) terlalu lmbt dn pd saat2 genting ia keluar tidak lme. Sedangkn cerita itu mmrlukan Asalan, perjuangkn Asalan & Narnia... Tp mmg best n menarik cerita nie..yang lucunya Singa n haiwan berbulu si cilik semua pggl CAT.. hahhaha mau tergelak.. tapi umurnya baru 1 thn 4 bln ntah bper hr.. heheehheehheheheheh

Hbs movie, aku gerak pulang ke Kelana Jaya

You Might Also Like

1 ♥sweetcream♥

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿