.:Rindu Menerjah Semula:.

Hari nie letih kemas umah tak hilang lagi...
Dalam saat ketiadaan mood rindu itu hadir tanpa di undang..
ia menerjah sehingga menyesakkan dada...
Mengapa ia hadir saat hati telah melupakan???
huhhhhhhh, mainan perasaan mmg susah nak handle..
Insan2 yang hadir semuanya sekadar persinggahan.. Bila hati mulai syg mse tu pulak kita di abaikan...
maner kter2 manis, janji2 manis????
Arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
lelaki mmg pandai bersandiwara....
Kalo anggap kita sbg kwn mengapa meti nyatakan suka n rindu serta syg..?
mengapa mesti lagak mcm seorg hero, seorg bf, or seorg yg special???
Mengapa perlu lakukan sebegitu??
Mengapa mesti mainkan perasaan wanita???
Wahai lelaki2,
tahukan anda bahawa wanita punyai hati yg lemah- lembut, yg inginkan ksh syg, belaian....
mengapa mesti menguji hati seorg perempuan...
Walhal Lelaki2 sekalian tahu wanita mmg perlukan itu tambah lagi bila saat dia baru terluka, bila saat dia keseorgn.... Mengapa Lelaki ini mesti menjadi hero pada perempuan yg lemah kalo akhirnya Lelaki ini juga yang tambahkan lagi derita...
Tidak kesiankah wahai lelaki2 pd insan lemah ini??????
Hahahahahahhahaha
mugkin jugak ada yg mengatakan perempuan itu perasan... yahhhhhhh
itu tak di nafikan..
tp andai niat hy mahu berkawan layan lah seperti kwn...
jgnlah permainkan perasaan org..
betapa sakitnya rasa andai rasa diri di perbodohkan....
Ntahlah aper aku tulis pon tak taw..
Cuma aku nak luahkan yg aku ase give dgn aper yg berlaku...
Aku hipokrit pada diri sendiri...
Aku cakap tak kisah tak de bf n malas nak pikir...
Hakikatnya aku amat perlukan seseorg utk sokong aku, selain keluarga aku perlukan insan teristimewa...
Huhhhhh Mengapa hati ini sukar utk menerima insan lain???
Mengapa mesti timbul perasaan takut???
Mengapa mesti aku lari dari hakikat aku ingin di manjai???
Mengapa ia terjadi...
Ya Allah sesungguhnya kejahilan hambamu ini memerlukan bantuan daru mu Ya Allah..
Permudahkan segala urusan, tenangkan jiwaku, dan berkatilah apa yang aku lakukan..
Lindungi aku ke mana jua ku pergi..
Segala ujian dan dugaan Mu aku tenpuhi dgn redha..
InsyaAllah.....


.:Rindu Menerjah Semula:.

5 comments.. read them below or add one

DeAthCyCtHe DeAthCyCtHe 08 May, 2008 20:24
DC nak gitaw ni.. sape yg salah??
b3rry tak penah taw pun yang seseorang sedang merindu b3rry tiap hari & malam nya. takkan ada yang akan pedulikan dia pun kan?
B3rrY B3rrY 09 May, 2008 09:16
hahaahaahhahah
DC nie aperlah...
bukan berry tak taw pon..
tp sebenarnya berry rindu ngn bekas2 kekasih berry..
tambah lg yg sorang tuhh..
walo pon dia byk sakitkan ht berry tp berry susah nak lupakan dia..
tambah lg skunk salu jumpa dia..
hehehheheehehehehehehe
DeAthCyCtHe DeAthCyCtHe 18 May, 2008 00:15
yang penah dok kat ktn tuh?
ikut pandailah....

kan ke die dah ader MAMA?
yg kerja kat sekolah memandu tuh ker?
B3rrY B3rrY 20 May, 2008 14:24
ntahlah DC.
kalo sekalipon dia pnah lukai ht nie, tp hbgn kitaorg rapat. mcm kwn biasa.
tak penah nak ungkit kisah lama.
pasal dia ngn MAMA dia itu hak dia, sy doakan kebahagiaan dia je.
DeAthCyCtHe DeAthCyCtHe 03 June, 2008 21:35
lupe ar nak tanyer, buzy sgat mane nak ingat...
post ni di tujukan pada spae?

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿