.:Syukur Nikmatnya:.

Friday, May 16, 2008

Hari nie aku mendapat rezeki yang lebey..
Aku berhajat belanja makan rakan2 yang aku kenal..
Budak2 rumah akau belanja Pizza 3 regular.. kira sorang satu maaaaaaa
naik muak nak mkn..
hahhahahahaha kes tamak tak jugak cuma ambil set jer
huhuhuhuuhuhuhuhu
Hari nie aku belanja budak2 opis makan KFC...
mudah-mudahan Allah akan limpahkan rezeki pada aku lagi, insyaAllah...
so, sebelum budak opis kuar g semayang jumaat aku bawa COMBO B KFC buat mereka.
hehhehehehehehehehhe
mmg best mkn2 mcm nie....

buat teman2 yang jauh tggu je lah nasi minyak aku belanje k..
wawawawawawwawawa

You Might Also Like

7 ♥sweetcream♥

  1. tak banje atie pongg...
    majuk arhhh...
    huwaaaaaaaaaaa....
    hehehhee...
    atieesygkamu...

    ReplyDelete
  2. hehe~~

    nak pizza~~~

    mekdi pun boolehhlahh~~~~

    ReplyDelete
  3. hye atie...
    wawawawa
    atie jauh maaaaa nati deliver je paper kalo de rezeki er..
    hehehehheheheh
    kalo tak pon tggu ns minyak nora..
    bulan 12 tp tahun tak taw lagi..
    hiksssss

    To kimie,
    waaa pizza n MCd buley jer...
    nti col suh anto kat almt mner erk..
    wawawawwawawwa

    ReplyDelete
  4. eleh. belanja member baru. member lama tak belanja pon! huhu...

    ReplyDelete
  5. hye cik diela oi...
    bilanya nak jumpa nie..
    hehehheheehheeehehe
    boleh je nak blanje tp time tu biler erk...
    hheheeheehheee:)

    ReplyDelete
  6. eleh.. ada orang tu bz memanjang jek.. maklum la kan.. kite ni xde siapa yang nak ajak kua pon.. huhu!

    ReplyDelete
  7. haahhahahhaha
    adoiiiii
    syg oi mne ader bz sgt2..
    tp saje bzkan diri lorrr...
    wokey2 nti kita rncg k wen nak jumpa..
    hehehehehehe:)

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿