.:Syukur Nikmatnya:.

Hari nie aku mendapat rezeki yang lebey..
Aku berhajat belanja makan rakan2 yang aku kenal..
Budak2 rumah akau belanja Pizza 3 regular.. kira sorang satu maaaaaaa
naik muak nak mkn..
hahhahahahaha kes tamak tak jugak cuma ambil set jer
huhuhuhuuhuhuhuhu
Hari nie aku belanja budak2 opis makan KFC...
mudah-mudahan Allah akan limpahkan rezeki pada aku lagi, insyaAllah...
so, sebelum budak opis kuar g semayang jumaat aku bawa COMBO B KFC buat mereka.
hehhehehehehehehehhe
mmg best mkn2 mcm nie....

buat teman2 yang jauh tggu je lah nasi minyak aku belanje k..
wawawawawawwawawa .:Syukur Nikmatnya:.

{ 7 comments.. read them below or add one }

AnonymousAnonymous 17 May, 2008 10:53
tak banje atie pongg...
majuk arhhh...
huwaaaaaaaaaaa....
hehehhee...
atieesygkamu...
KiMiE KiMiE 19 May, 2008 08:20
hehe~~

nak pizza~~~

mekdi pun boolehhlahh~~~~
B3rrY B3rrY 20 May, 2008 13:13
hye atie...
wawawawa
atie jauh maaaaa nati deliver je paper kalo de rezeki er..
hehehehheheheh
kalo tak pon tggu ns minyak nora..
bulan 12 tp tahun tak taw lagi..
hiksssss

To kimie,
waaa pizza n MCd buley jer...
nti col suh anto kat almt mner erk..
wawawawwawawwa
diEla diEla 20 May, 2008 13:29
eleh. belanja member baru. member lama tak belanja pon! huhu...
B3rrY B3rrY 20 May, 2008 14:27
hye cik diela oi...
bilanya nak jumpa nie..
hehehheheehheeehehe
boleh je nak blanje tp time tu biler erk...
hheheeheehheee:)
diEla diEla 20 May, 2008 16:55
eleh.. ada orang tu bz memanjang jek.. maklum la kan.. kite ni xde siapa yang nak ajak kua pon.. huhu!
B3rrY B3rrY 21 May, 2008 10:51
haahhahahhaha
adoiiiii
syg oi mne ader bz sgt2..
tp saje bzkan diri lorrr...
wokey2 nti kita rncg k wen nak jumpa..
hehehehehehe:)

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿