.:Rupa - Rupanya:.

Monday, June 16, 2008

Kisah nie aku tuliskan jua akhirnya..
Bukan tujuan aku nak persalahkan sesapa..
Tiada yg salah tapi mengapa mesti ia terjadi....
Begini, aku kenali ramai lelaki, berkwn dgn semuanya..
mmg tak di nafikan agak nakal jugak coz pantang di ajak pasti aku keluar..
hehehehheheheehhhe, tp aku lakukan sebegitu kerana aku single, tiada sesiapa.. niat ku utk berkwn n kenali ht budi, manalah taw kot2 boleh tersangkut...
Tapi hakikatnya ucapan yg di lotarkan pada ku semakin hr membuahkan rasa rindu rasa syg..
mana tidaknya kalo telinga ku saban hari mendgr ucapan sebegitu...
Tambahan aku kesunyian.. tapi aku masih kuatkan diri ku utk tidak terpedaya..
Tapi rupa2nya benda yg aku takuti mmg benar2 terjadi...
dlm ramai2 aku berkwn smua itu sudah punyai pacaran..
aku tersedar pabila aku di sound oleh satu suara menyatakan mengapa mesti aku nak menghancurkan hbgn org..
masa itu Tuhan je tahu rasa terejut dn bagaikan gelap seketika...
Hakikatnya aku tak tahu bahawa mereka sudah berpunya...
Kalo ku tahu kurela tidak mengenali mereka...
Sedey ku rasakan kerana hal ini aku jua di persalahkan..
walhal niat ku sekadar mahu berkwn....
tapi dia salah ertikan..
engapa lelaki2 tidak mahu mengaku andai mereka sudah mempunyai kekasih hati????
huhhhhhhhhhhhhhhhh....
Tapi aku sedar dgn apa yg berlaku..
Allah sedang menguji hati ku..
Allah sdg menduga tingkah laku ku..
Allah sdg menguji ketabahan ku...
Aku perlu tamatkan semuanya..
Biarlah aku keseorgn semula..
Tidak perlu ramai kwn...
Yg ada hanyalah mereka2 yg benar2 tahu erti kwn...
Buat teman2 lama ku, aku merindui kalian..
hehhehheheh
Pintu hati ku diketuk oleh seseorg..
Ku cuba damaikan hati ku yg kian kekosongan...
Buat insan yg cuba melamar ht ku, segeralah kembali dr pelayaran mu...
Aku nantikan diri mu...

You Might Also Like

3 ♥sweetcream♥

  1. rilek,.. cool....jgn cepat percaya kat orang

    ReplyDelete
  2. hehehehehehhe
    tu lah owgkan mmg cepat cye...
    fad pon taw kan..
    heheheheheehhehhe
    cm ne lah nak wat nie....

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿