.: Kau Berjaya Mengetuk Pintu Hati Ku:.



Kau mengetuk pintu hatiku yang jitu dek ketakutan dan fobia akibat sumpah sang pencinta..
Kau hadir tatkala aku tak mau didampingi.. Kau tahu kisah ku, kau kenalan ku, mengapa kau yang sudi merawat luka di hati????

Adakah kau mmg diciptakan untuk ku???
Mengapa kau sanggup terima kekasaran yang telah ku beri??
Aku seorang yang ego, tak pandai ambil hati mu, dan cara ku juga kasar...
Mengapa hati nie jua yang kau tawan????
Buat R Shahrizal, kau hadir memberi ku kekuatan dan keyakinan..
walaupun jarak memisahkan antara kita, lautan yang membezakan keadaan kita namun ku bersyukur kerana kau berjaya mencuit hatiku dan sudi menyemai kasih sayang...
InsyaAllah dengan berkat doa antara kita, moga Allah akan lindungi hubungan kita.. Dengan keizinan Allah, kau yang telah lama ku kenali akhirnya meruntuhkan ketakutan dan tembok keegoan aku...

B, dalam tugas mu, kau tumpukanlah sepenuhnya, bg diri ku di sini akan ku jaga dn berdikari sepanjang pelayaran dan kejauhan dari mu...
InsyaAllah dengan berkat doa kita nanti moga Allah akan lindungi hubungan ini...
Akan ku tunggu kepulangan mu selepas pelayaran ini... ehehehhehe windu sgt2...

{ 7 comments.. read them below or add one }

diEla diEla 16 July, 2008 12:54
hensem bf..
umur berapa?
nora, bg tips nak maintain hubungan and nak tackle ht bf..
fad ni kan x pandai...
Faiza Akmal Faiza Akmal 16 July, 2008 20:50
wahwahwah..
karat seh!!
smoge bahagia slalu... ;)
B3rrY B3rrY 17 July, 2008 10:33
mekacheh.... alar umur sebaya lah.. tak encem mne pon.. muka dia nie salu berubah2.. maklumlah owg duk kapal. ehhehee..
nak maintain hbgn???
ermmm jujur n pandai amik ht dia je lah... jgn terlalu kuat merajuk.. jgn ty soalan berulang.. yg penting buatkan dia epy... jgn kita wt sesuatu krn terpaksa.. biar dia trima kita seadanya.. hehhehehee
B3rrY B3rrY 17 July, 2008 10:34
Za.....
ermmm alr bkn niat nak nunjuk tp sekar ucapan yg sukar nak luahkan kat si dia.. ehheheheheh...
mekasih doakan kebahagiaan nora..
AnonymousAnonymous 21 July, 2008 15:23
hehehehhehe...
waaaaaaaaahhh33...
chenta hatimu yeahhh..
leh tahan smart wooo...
ewaaaaaaaaaaahhh...
cececceceeh....
moga sabar menghadapi dugaan berjauhan yea...
atieeeesygkmu mendoakan kamu berdua kekal hingga ke akhirnyer...
B3rrY B3rrY 21 July, 2008 15:28
thanks atie...
nora pon berharap hbgn nie kekal..
nora pon doakan kebahagiaan atie gak..
heehhehehhehe
AnonymousAnonymous 30 July, 2008 23:36
Haloo,Kim salam kat teman tu k.jagalah hubungan ini dgn sebaik2 nya.Moga ALLAH mberi kebahagian dan kesejahteraan pada hubugan kamu berdua Amin...

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿