.: Kau Berjaya Mengetuk Pintu Hati Ku:.

Tuesday, July 08, 2008



Kau mengetuk pintu hatiku yang jitu dek ketakutan dan fobia akibat sumpah sang pencinta..
Kau hadir tatkala aku tak mau didampingi.. Kau tahu kisah ku, kau kenalan ku, mengapa kau yang sudi merawat luka di hati????

Adakah kau mmg diciptakan untuk ku???
Mengapa kau sanggup terima kekasaran yang telah ku beri??
Aku seorang yang ego, tak pandai ambil hati mu, dan cara ku juga kasar...
Mengapa hati nie jua yang kau tawan????
Buat R Shahrizal, kau hadir memberi ku kekuatan dan keyakinan..
walaupun jarak memisahkan antara kita, lautan yang membezakan keadaan kita namun ku bersyukur kerana kau berjaya mencuit hatiku dan sudi menyemai kasih sayang...
InsyaAllah dengan berkat doa antara kita, moga Allah akan lindungi hubungan kita.. Dengan keizinan Allah, kau yang telah lama ku kenali akhirnya meruntuhkan ketakutan dan tembok keegoan aku...

B, dalam tugas mu, kau tumpukanlah sepenuhnya, bg diri ku di sini akan ku jaga dn berdikari sepanjang pelayaran dan kejauhan dari mu...
InsyaAllah dengan berkat doa kita nanti moga Allah akan lindungi hubungan ini...
Akan ku tunggu kepulangan mu selepas pelayaran ini... ehehehhehe windu sgt2...

You Might Also Like

7 ♥sweetcream♥

  1. hensem bf..
    umur berapa?
    nora, bg tips nak maintain hubungan and nak tackle ht bf..
    fad ni kan x pandai...

    ReplyDelete
  2. wahwahwah..
    karat seh!!
    smoge bahagia slalu... ;)

    ReplyDelete
  3. mekacheh.... alar umur sebaya lah.. tak encem mne pon.. muka dia nie salu berubah2.. maklumlah owg duk kapal. ehhehee..
    nak maintain hbgn???
    ermmm jujur n pandai amik ht dia je lah... jgn terlalu kuat merajuk.. jgn ty soalan berulang.. yg penting buatkan dia epy... jgn kita wt sesuatu krn terpaksa.. biar dia trima kita seadanya.. hehhehehee

    ReplyDelete
  4. Za.....
    ermmm alr bkn niat nak nunjuk tp sekar ucapan yg sukar nak luahkan kat si dia.. ehheheheheh...
    mekasih doakan kebahagiaan nora..

    ReplyDelete
  5. hehehehhehe...
    waaaaaaaaahhh33...
    chenta hatimu yeahhh..
    leh tahan smart wooo...
    ewaaaaaaaaaaahhh...
    cececceceeh....
    moga sabar menghadapi dugaan berjauhan yea...
    atieeeesygkmu mendoakan kamu berdua kekal hingga ke akhirnyer...

    ReplyDelete
  6. thanks atie...
    nora pon berharap hbgn nie kekal..
    nora pon doakan kebahagiaan atie gak..
    heehhehehhehe

    ReplyDelete
  7. Haloo,Kim salam kat teman tu k.jagalah hubungan ini dgn sebaik2 nya.Moga ALLAH mberi kebahagian dan kesejahteraan pada hubugan kamu berdua Amin...

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿