.:Ujian Dari Mu Ya Allah:.

Semalam me chatting ngn my hubby...
tu pun dh lewat...
Selama beberapa hr me tak mendengar suare dn ketahui kabar berita dr B, menitis air mata nie tanpa di pinta...
Sebenarnyer me rindu sgt2.. maklumlah, berjauhan dgn kekasih ht...
B beri alasan ke mana dia menghilang...
Ehhh bkn alasan tapi juz information.. hikssssss
sebenarnya B accident hari isnin mse otw dtg untuk jumpa ku..
walhal me tak tahu B nak mai jumpa...
Terharu lah jugak tapi me geram coz sampai hati baru semalam me diberitahu tntg kemalangan tuh...
perghhhhhhhhhhhhhhh..
risau yang amat me..
ase nak jer g jumpa B, me nak dampinginya mse susah n senang..
tapi ape kemampuan me utk lakukan tu smua...
siapalah me utk ambil alih berada di sisinya...
Sedey sehhhhhhh...
me nie dh lah fobia, dapatlah bercinta time mcm nie...
hishhhhh mcm first time jer lahhh..
debaran, rindu tu mcm mula2 bercinta dulu...

pape pon me nak sgt jumpa B sebelum B naik kapal...
adehhhhhh.... rindunyer lah me ase...
hehehehehehhehehehe...

semoga kebahagiaan n kegembiraan me tika ini akan kekal subur mewangi di laman hati sampai bila- bila...
ehheheehheehehhehe .:Ujian Dari Mu Ya Allah:.

3 comments.. read them below or add one

Faiza Akmal Faiza Akmal 12 August, 2008 02:03
amboi2 dia..bahagia nampaknye..alhamdulillah... i'm hepi for u ;)

nora pnye enset ilang kan? so nora tukar nombor ke? ni no fon za..
0122451735
jgn lupe sms za no fon nora k. nnt lost contact plak. i'm waiting!!
nadia nadia 13 August, 2008 10:29
lalink....aper yg berlaku ader hikmah....owg nk lalink kuat...
owg mtk maap cos owg slalu xdew sblh lalink time lalink de prob...owg nk lalink tau owg cyggg banget lalink...cos lalink adalah kwn yg baek...owg xnk lalink cedih2....muahhhxx
B3rrY B3rrY 13 August, 2008 11:03
za....
kegembiraan telah diragut bagai kne taufan..
hilang lenyap trus....
ermmm nora tukar simkad je...
no lme lg..



to cuyunk nadia....
thanks coz owez beside me walopon jauh..
miss u so much

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿