Showing posts from October, 2008Show all

He he he he... banyak kisah yang diceritakan dan saya dengar tentang cerita orang yang sedang bercinta nie. Macam-macam yang berlaku. Setiap orang tu memang aaaa punya pengalaman hidup masing-masing. Ada yang bercinta dari bangku…

ermmmm saya sekarang dalam keadaan haru-biru... macam-macam dalam kepala nak pikir... Skunk saya di landa ngn ribut tapi tak taufan lagi... Ribut nie ada 3... hehehehhehehhe... sebenarnyer ada dua orang yang wat me haru biru... S…

♥ Cint@ Ini Membunuhku ♥

kat sini dan pada hr nie saya nak mencoet perihal si gadis.... mungin cerita tak kne ngn tajok pape pon layan kan je lah yer... ehehehhehehehhehehe..... Adakah seorang gadis akan disalahkan apabila dia berasa curiga tak kira p…

♥ DocToR b33rY m3m3riKs@ d@r@ ♥

Entri Raya? Xpayah dan xperlu lg buat masa skang. Penulisan hari ini berkisar tentang dara. Dara hanya terdapat pada perempuan, dan tak mungkin terjadi nya dara pada saluran lelaki pondan. Hahaha. Mengapa nak tulis pasal dara eh…

Keseronokan beraya.... ermmmm me balik cuti raya pada 29hb hr tu... pada hari sabtu 27hb me masih bekerja dan ada jamuan buke pose bersama staff.. Pada hai ahad me baru nak shoping raya bersama my sis n family my bro... pegilah …