♥ @L@m Ku H@rU~bIrU ♥

Friday, October 17, 2008

ermmmm saya sekarang dalam keadaan haru-biru...
macam-macam dalam kepala nak pikir...
Skunk saya di landa ngn ribut tapi tak taufan lagi... Ribut nie ada 3...
hehehehhehehhe...
sebenarnyer ada dua orang yang wat me haru biru... Seperti post sblom nie, saya ade beritahu bahawa si lelaki membuatkan saya epy.. kalau boleh tiap2 malam dia nak bersama saya hangout.. ta kiralah p kat bowling ke, lepak ngn kwn2 dia ke.... tapi me tak taw knape dia layan me mcm tu...
seolah2 me nie gf dia.. me takot nak tanya... me takot terjatuh hati...

sorang lagi plak, hadir2 dalam hidop me trus nak me, trus nak suh me wat mcm2... mcm2 dijanjikan, mcm2 dreamingnyer... me takot.. takot kne tpu... malom r me nie dh frust gilew2.. tak pelah me bg dia peluang untuk buktikan cinta dia pada me...
orangnyer not bad...
study lagi.. tapi me terasa plak kerdil je wen ngn dia maklom r me nie low profile.. dia plak bereducation...
uhuuhuhuhuhuhuuhuhuhuhuuhuhuh...

pening jugak me, mcm2 dia suh me wat, perkataan syg, rindu tiap2 hari dia luahkan....
eeeeeeeeeee ntahlah me tak taw r... me jadi mcm nie mungkin dah lme tak bercinta....
hehheehhehehehheheheh

pape pon me kne pikir betol2...

You Might Also Like

2 ♥sweetcream♥

  1. Ello,apek manyak takut sama ribut...mcm itu lagu sweet charity ribut 10.59pagi.
    Sblm tu,u sihat ka?Sulah lama apek tak jengok2 blog u.maklum la bisnes ala maju,sibuk ckit.
    Ni ceta pasal ribut2 ni,mcm syok aje.Sampai dilanda 3 ribut.Tp ceta ada 2 ribut saje,mana ag 1 ribut pg.Kira ok apa?ada 2 ribut,ta la bosan la ini mcm.

    Jgn pening2 kepala k,Pikir betui2 sampai u jmp jawapan.Apek blh tlong,Apek pon msh single ag...heheheheheeee.

    PEACE...

    ReplyDelete
  2. ERMMM ALLOOPPP APEK...
    WAHHHHHH WINDU BETUL SIHH SAMA KAMO...
    HAHAHHAHAHAHAHAH
    ERMMM MMG ADE 3 TP 1 AG MLS PLAK NAK STORY...

    LU LEH TLG WA TAK APEK???
    WAHHH TOL2 SUSAH HATILAH...
    WA TAK TAW NAK WAT MCM MANE...
    DLU LU ADA SALU LU CAKAP WAT BODO...
    SKUNK NIE MCM MNE ERK..
    HEHEHEHEHHEEHEH

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿