♥K3b3Rani@n Ku Ters3RLah♥

Thursday, November 20, 2008

semalam pas keje aku perlu pergi ke bank kerana dalam wallet aku juz tggl RM2 je.. uhuuhuhuhuuh hal nie berlaku disebabkan cuace yg sering hujan, dengan keadaan aku yang jauh dari kemudahan.. walaupun nampak segala infrastruktur di depan mte dr pandangan balkoni rumah namun nak ke sne jauh ku rasakan....
Jadi, aku pun menumpang rakan sekerja n mintak dia dropby aku kat mne2 je yg berhampiran...
So aku pun jalan kaki meredah kesekan lalu lintas mengikut jejantas...
hehehehehhehehehehehehehehhehehehhehe
sampai di Giant aku keluarkan duit yang tggl sedkit untuk aku belanja.. so masuk dalam Giant aku juz capai bakul sahaja coz sedikit sje brg yg aku perlukan..
aku pun mengambil barang2 seperti:
1)Telor Omega 3
2)Mee Kew Tew
3)Sos Spagety Mushroom Preego
4)Ayam Bhgn Dada 2 Ketul
5)Kicap Cap Kipas Udang
6)Ciling Giling Brand Puteri
7)Sayur Kobis
8)Carrot
9)Tomato
10)Cili Padi

hahhahaha itu lah brg2 yg aku beli...
dengan pantas aku membyr, n keluar dr Giant, dalam around 7.45pm, msih cerah lah jugak dengan samar2 cahaya.. tggu tesi habuk pon tarak..
tension..

Aku pon nekad, jalan kaki meredah Tasik..
dalam hati tak henti2 berselawat n mohon supaya perjalanan aku selamat...
maklom r kwsn gelap...
aku plak sorang gul dh le ade kwsn construction...
jalan pon dh mcm tarachaplin...
brg2 yg berat aku tak rasa berat.. takot n cuak gak aku.. kalo mak aku taw aku wt mcm tu mati aku kne marah gilew r...
huhuhuhuhuhu
nampak je pondok guard kt ngn umah aku lega...
uhuhuuhuhuhuhuuuh
Aku selamat sampai ke perkarangan Kondo tempat penginapan aku...
nama je kondo tp hampeh tak de jual brg2.. juz ade cafe yg mknan tak bpe best...
so sampai umah aku kms2 brg yg di beli...
aku mandi2 n solat....
perot ku kelaparan bernyanyi mcm2 irama....
lantas au kedapur...
heheheheehhe
msk sekadar utk lapar yg ku tanggung..
mkn sorang2 tu beb...
uhuhuhuhhhuhuhuuh

so alhamdulillah selamat smuanya... amin

You Might Also Like

0 ♥sweetcream♥

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿