~TerserlAh KesengALaN Ku~

Aku adalah kenal sorang mamat nie..
ntah nape tetibe jadi rapat ngn dia...
asal2 dr FS trus ke YM boleh lak p tukar2 no Phone...
1) kesengalan ku coz bg no phone..
ape tujuan aku??? arghhhh hanya aku yang tahu walaupon aku tak tahu..

Kemudian mamat nie bley plak merayu memakse merintih n menganggu aku semata2 nak tgk private photo... mula aku puas le mengelak n bg macam2 alasan agar aku tak kecundang dgn ayat2 nye....
2) kesengalanku coz aku boleh plak g aprrove dia tgk pict HOT aku.. gilew aku nie.. ntah ape aura ntah si mamat nie sampai aku leh bg.

Tapi aku epy walau pun cuak.. ye lah lelaki nie mcm2 ragam, au pon dh kenal sgt rupe2 lelaki nie...
ade yang ayat wayang, mulut manis(walaupon pahit), control macho, ego, berlagak.. mcm2 lah...
tapi aku kan seorg wanita, jadi hati aku kuat mne pon, degil mne pon, ego mne pon pasti kecundang jugak..
mcm kisah aku dulu pelamin anganku musnah... dh berkali2 musnah..
Ntahlah dun noe wt want to say coz aku hanya berserah je..
ikot pada umur mmg r dah lanjut leh dikatakanlah kwn2 aku ramai yg de beranak pinak...
tapi aku kuatkan jugak ht nie menangkis segala kesakitan bahawa pasti ade yg datang menjemputku....

Terserlah kesengala aku pada mamat nie...
aku pelik tol r..
walaupon aku bengang tp aku epy je kwn ngn dia..
juz sekadar gurauan....

Walau ape pon niat dia rapat ngn aku, hanya Allah yang tahu.. aku hanya insan lemah yang tak mampu menebusi setiap pemikiran org di sekelililng ku...

Aku sentiasa redha dengan ape yg berlaku.. ~TerserlAh KesengALaN Ku~

0 comment... add one now

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿