♥AKu Yang Tegar♥

Monday, December 15, 2008

CINTA yang AGUNG,
adalah ketika kamu menitiskan air mata dan MASIH peduli terhadapnya,
adalah ketika dia tidak mempedulikanmu dan kamu MASIH menunggunya dengan setia,
adalah ketika dia mulai mencintai orang lain dan kamu MASIH bisa tersenyum seraya berkata ‘Aku turut berbahagia untukmu’.
Apabila cinta tidak berhasil…BEBASKANLAH dirimu…biarkan hatimu kembali melebarkan sayapnya dan terbang ke alam bebas.
Ingatlah… bahawa kamu mungkin menemui cinta dan kehilangannya tapi ketika cinta itu mati, kamu TIDAK perlu mati bersamanya…


Orang yang kuat BUKAN mereka yang selalu menang,
MELAINKAN mereka yang tetap tegar ketika mereka jatuh.
Entah bagaimana dalam perjalanan kehidupan, kamu belajar tentang dirimu sendiri dan menyedari bahawa penyesalan tidak seharusnya ada.
HANYALAH penghargaan abadi atas pilihan-pilihan kehidupan yang telah kau buat.

You Might Also Like

2 ♥sweetcream♥

  1. Buat lalink yg tersayang.... Owg xnk lalink sedih...owg sedih ble lalink tulis nobody love me.... mcm owg ni xbgune cgt... Owg mtk maaf, owg xdew sebelah nk bagi semangat... Jgn sedih, owg nk lalink kuat... Slalu berdoa... Owg xnk lalink jatuh sbb lelaki... Ye laaa, dia senang2 jerk, ketawa... sedangkan lalink kat cni sedih sbb dia.... Lalink kne kuat utk diri sendiri... bukan utk lelaki yg xbguna...plssssssssss

    ReplyDelete
  2. ermmm thanks yunk... owg wt 'nobody love me tu' tuju pd part cinta lah... owg taw msh de org lain sygkan owg.. walau yunk tak de depan mte
    tp yunk bg semangat kat owg..
    thanks sgt2..
    terharu sgt...

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿