♥New Story♥

Hari nie aku dapat berita baru...
Alkisahnyer aku de kenal ngn sorang bro nie..
dari thn lepas aku kenal..
sepanjang aku kawan ngn dia, dia lah banyak bg semangat kat aku, banyak bg nasihat kat aku..
mmg tak di nafikan penah ketika dulu dlm erti kwn aku ade menaruh hati... tapi aku kan perempuan mne kan layak untuk meluahkannya...
so aku pendamkan..
Sumpah aku tak tahu dia sudah empunya coz mse berkawan dia kate dia single.
Dalam blog nie pada permulaan aku bermanja dengan menulis blog bro lah yang byk komen n menceriakan blog aku..
tapi pada satu ketika dia pergi menyepikan diri..
aku tak tahu kenapa..
sampaikan aku tarik dir sedapkan hati menyatakan bahawa biarkan lah dia, walaupun aku tak tahu ape sebabnyer..
So, tak lme tu masih berhubung semula dan aku ketahui dia sudah berpunya...
it's ok it's alright...
beberapa mggu lalu dia msg semula.. aku layan seperti kwan biase... lepas tu senyap smula. aku malas nk bertanya kabar... so, 2day aku dapat tahu dia sudah berkahwin baru2 nie... wahhhh sedey aku bkn kerana kecewa dia berkahwin tapi aku sedey coz dia sikit pon tak menjemput ku.. sedangkan dia tahu ni telefon ku...
arghhhhh inikah seorang kawan???
Apakah erti kawan...
Aku tak pernah makan hati, amik hati, sakit hati andai kwn2 menipu ku tapi kenala berita gumbira tak mahu dikongsi bersama???
huhhhhhhhh aku cume doakan bro dn isteri berbahagia hingga akhir hayat.
sesungguhnya sahabat n kawan seperti yang kau janjikan tiada makne sebagaimana kau katakan..
♥New Story♥

4 comments.. read them below or add one

Nadya Nadya 09 December, 2008 14:44
lalink sayang....jgn sedih2 taw.... xtomey lorrrr...huhuhuhu...
Senyum and ceria yaa...xmo cedih2...
B3rrY B3rrY 09 December, 2008 15:47
wokey bebeh cuyunk..
thanks yer...
owg tak taw r..
uhuhuhuuhhuu
sbnrnyer kw jew...
bkn pape pon cume sedey nape dia tak jmput
AnonymousAnonymous 18 December, 2008 00:36
SemekOm bebey...jgn la sedih,Bro tak da,anak buah bro kan ada.?Bro bkn tak jemput ke majlis tu,mgkin ada sebab tertentu kot?makan hati dah,ambil hati pun sudah....sedapkan la hati pulak k heheheheheheeee...


PEACE...
a.k.a Roda Man


P/S : jgn lp tonton filem cicak man 2 dipawagam bhampiran anda.
B3rrY B3rrY 18 December, 2008 10:22
lorrrrr....
hati tu sedap taw..
hehehehhehee
its ok lah..
yups mayb de sbb2 tertentu kot...
uuhuhuhuhuhuuhuh

hope bro berbahagia ke akhir hayat

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿