Showing posts from 2009Show all

Setiap Puitis ku hias dengan madah Terselit cacat cela kerinduan seorang ayah Betapa sesaknya dada ini Menitisku menahan kepiluan sanubari Kejadian itu sentiasa menghantuiku Bila malam cemburukan siang Detik itulah kerinduan se…

Semalam Rindu Itu Datang Lagi Menjenguk Seluruh minda ini langsung mengejutkan tidur yang sedang lena di ulit mimpi Hari ini rindu itu datang lagi menjelajah akal yang waras menguasai segala paksi fikiran ini masih lagi k…

Mereka meragui wujudnya cinta yang sejati Tidak hati ini Semenjak dari mula Ku yakin ada cinta Cintalah yang memungkinkan segala Ku rela biar betapa pun perit tertusuk duri Jalan berliku tiada bertepi Ku percaya tidak sia-sia …

♥Jalan Untuk Ku♥

KeBebAsan yG kU PiLih tELaH kAu aJukAn Aku kE siNi MeYakiNkaN aKAL ku mEngErti mAkNa DiRi... Tapi BaGaiMaNa??? PeRjALanAn MasiH pAnjAng BeRsiLanG aKan PeRgiKaH AkU aTau PuLaNg uNtUk kEmbALi mEniTi kEhiDupAn JaLan iNi P…

K@l@u n@k j@di BEST Kite mesTi Y@kiN kiTe mem@nG BEST Lep@stu BiLe Y@kiN mem@nG BEST kiTe us@h@L@k unTuk MeL@kuk@n yG TeRBEST kEmuDi@n biLe kiTe d@h bu@t yG TerBEST M@k@ dGn BESTnya, T@k @d@ seB@b oR@nG L@in n@k k@t@ t@k …

Senantiasa aku abdikan cinta ini untukmu Membalut sepi yang kerap mendera Mematri kasih untukmu dan buah hati, kini Hingga ujung waktu menghadang Jika yang lain membelah jiwa Aku pastikan seluruh jiwa dan ragaku milikmu Karena a…

Ya Allah aku benar2 buntu.. aku benar2 xkeruan... aku benar2 bingung... Ujian apakah yang dihadapkan pada ku.. sesungguhnya aku hanya insan kerdil.... Aku Accident pada 18hb Nov 09, sedangkan aku perlu lapor diri pada 19hb Nov 0…

Jangan sesekali mengucapkan selamat tinggal jika kamu masih mahu mencuba... Jangan sesekali menyerah kalah jika kamu masih merasa sanggup... Jangan sesekali mengatakan kamu tidak mencintainya lagi jika kamu masih tidak dapat…

Date : 14 & 15 November 2009 Location : Londah, Gemas Negeri Sembilan Weeding : Sue & Ujang Pas keje hari jumaat aku balik umah then siap2 utk gerak lek kampung.. Aku lek kampung wit my fren Azreen (manje). sampai ka…

.:♥ Received SMS♥:.

Date : 10 November 2009 Time : 12:06:07am From : Someone yang pernah slalu ade disamping aku (Kuantan) ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ How I need U... Current mood: Sad "dis sadness in me right now…

♥.:Weekend:.♥

ermmmm br aku nk post story weekend hr tuh.. ermmmm hr sabtu just stay kat umah jer... tp hr ahad mmg syok sgt2... bwk ank2 g jalan2 ke KLCC.. uiksss ank2 buah & future my baby.. hakhakhakhakhassss... ermmmm xde byk p…

♥.:Kata~Kata Hati:.♥

A ku keliru Aku Bingung Aku Resah Dlm fikiran aku berputar2 segala mcm Melintas Segala-galanya T api Ape yang aku pikirkan sgt Hati aku kenapa?? Masih ada masalah?? Tapi apa?? A rghhhhh sukar nak aku rungkaikan.. hanya kuatkan…

ceritera hujung minggu... Location : Port Dickson Date : 31 Oct'09 & 01 Nov'09 cuti2 malaysia ke port dickson.. syokk wooo xleh nk kte ape.. dpt jmpe kwn2 lme mse skolah kat palong 7.... mmg happening sehhhhh…

♥.:Bagaimanakah??? Haruskah?? Apakah??:.♥

Arca suria membalik cahaya Menyinarkan cinta tanpa ikatannya Gejolak dijiwa rayu persoalannya Sandiwara ini tiada penghujungnya Di alam mimpi percumbuan dua jiwa Apakah ini hanya igaun Hakikat rindu merasuk san…

♥.:......................:.♥

1) Weekend D ah lme aku xupdate blog nie.. ermmmm padahal terlalu banyak aku nk coretkan, aku nak share.. tp xtaw dr mana mau mula dan akhirkannya.. mmg buntu seolah kehabisan ayat, kata dan idea.. huhuuhuhuhuhuhuhuh.. ape2…

♥.:K@T@~K@T@ SeSeoR@nG bU@t DiRikU:.♥

Tanpa di duga tanpa dipaksa... Ianya terjadi lagi.. Hadirnya tanpa memberi isyarat sama ada bersedia atau pn tidak namu hati membuka seluasnya utk merasa nikmat yg telah lama kabur dlm diri Walau diri dh berkali merasa ke…

♥.:Muhasabah Cinta:.♥

Wahai... Pemilik nyawaku Betapa lemah diriku ini Berat ujian da riMu Kupasrahkan semua padaMu Tuhan... Baru ku sadar Indah nikm at sehat itu Tak pandai aku bersyukur Kini kuharapkan cintaMu Kata-kata cinta terucap indah Mengali…

♥Knape @ku Sedey♥

Hai hati mengapa mesti sedey?? Mengapa air mata mahu menitis??? Mengapa dada terasa sakit?? wahai diri bangkitlah... Bukan ini kali pertama atau kedua... Tejalkan hati Kuatkan diri.. Sudah di bilang jgn mengharap benda yg …

♥Ape2 Aje Lah.. Layan Kan jer♥

xde pe yg best pn aku nk citer.. juz story sket2 jer.. weekend br nie aku juz g open house jer. xde pe sgt yg menarik sebaliknye sume menyakitkan... aku je yg trase sakit.. ermmmmm ade gak pict mse kat umh kak lyn.. dtg dh lewat …

♥BiLe BLey KuWus Nie♥

Otehnye aku skunk makin chubby, ramai yg menegurnya.. huhuhuhuhuh part pipi, part punggung, part pinggang sume sudah kembang semacam... adehhhhh wen hati ssh mkn plak bkn main byk... mmg lh nafsu tp syok leh lupe jap mslh yg d…

setelah kupahami ku bukan yang terbaik yang ada di hatimu tak dapat kusangsikan ternyata dirinyalah yang mengerti kamu bukanlah diriku kini maafkanlah aku bila ku menjadi bisu kepada dirimu bukan santunku terbungka…

**My Holiday**

ermmmmm 3hb Oct 2009 hr pertunangan my old fren Yani... ade gak 2 3 hantaran yg aku buat.. Yani nie kwn dr kecik.. selang 3 buah umah je ngn umah mak aku.. maklom r sebaye kelas pn sme.. so mmg rapatlah.. cume dh besa n keje…

♥S@mbut@n LeB@r@n♥

Selamat kembali menjalankan tugas buat teman2.. hari nie baru raya ke4 tapi aku dh start kerja.. first time start keje awal.. hehehehhehe mmg xdinafikan aku tak puas lg beraya maklumlah kwn2 pn xsempat dtg ke rumah apatah lg aku …

♥SEL@M@T H@RI R@Y@♥

Kepada sahabat2ku semua…. Jika ada siang, pasti ada malam Jika ada hitam, pasti ada putih Jika ada kesalahan, pasti ada maaf Dalam perjalanan hidup ini kita sempat bertemu Kemudian berp…

♥T@k L@m@ L@gi R@y@♥

yeh yeh yeh yeh... lg beberapa hari saja mau tibanya Syawal yg mulia.. hari yg gumbira bersama sanak saudara hurmmmm pasal nk raya nie.. adehhhhh aku pn xtaw r ape lg brg yg aku xbeli.. udah tntu brg2 aku sndirik.. smlm balik ke…