♥J@l@n~J@L@n♥

Wednesday, January 07, 2009

Aku asyik berjalan ja... huhuhuhu naik pokai dh aku haa... uhhhuuhuh
Weekend baru2 nie aku balik ke kampung walau hakikatnya aku tak plan nak balik kampung.. Gara2 tekanan perasaan aku pulang jugak...
So kebetulan kwn aku nye majlis sanding 4hb(ahad).. aku dn kwn baik aku si Chillie plan ke Kuantan pd pg ahad tu..
hhuuhuhuhuhuuuhuuhuhuuhuuhu
tak seronoknyer musim ujan n banjir...
Sampai ke Kuantan aku mencari hadiah dulu malum r smua nie tak plan.. lepas tu aku jemput abg angkat ke rumah mak angkat aku kat Bukit Kuantan....
So jalan lagi..
Lepas Zohor baru gerak ke majlis kahwin di Permatang Badak...
Mcm tak caya jumpa kawan2 lame.. Masing2 bawah aku dah tu datang bawak perottt sehhh wahhhh mengalahkan aku dehhhh.. dalam ht bilalah jodoh aku.. hehehehhehe..
So, Lepas mkn n klick gmbr ngn pengantin kami pon beredar.... Lepas hantar mak balik kami gerak ke bandar kuantan bersama abg angkat aku(abg din).
Singgah ke Telok Cempedak... lme sehh aku tak trun kuantan.. terasa rindu sgt2.. last aku trun bln May 2008.....
Tak lme tu aku dn chillie gerak pulang coz selepas maghrib aku nak balik KL n chillie nak lek Melaka....
Kami pla nak trun kuantan lagi.. jalan2 cari jodoh.. hehehehehhehehhehe

Dengan Aishah









Bergambar ngn Mak Abah angkat
wif Pengantin
Aishah & Uchop








Chillie .. Abg Din .. Aku



Aku & Chillie

Berhenti Di Kawasan Banjir

You Might Also Like

0 ♥sweetcream♥

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿