♥TrUk AkU KnE maRaH♥

uhuuhuhuuhuhh....
aku sakit perut wen teringat kes mlm tadi...
nie smua gara2 aku yg bernada serius n suara yg serius...
aku menyatakan pada kwn2 aku bahawa aku akan bertunang pada
29 february 2009
masing dok keluarkan kata2 yg mmg dasyat r...
kerana aku bg taw last minit, tambah2 aku nie salu berkata tak de boyfren...
maka terkeluarlah perkataan
CIBAI, CELAKA, SIAL, MCM2 LAH (gurau2 je)

ermmmmm masing2 tak percaya aku akan bertunang...
selepas aku menerangkan pada mereka supaya cari calendar n bulat kan tarikh berkenan
maka segala perkataan yg amat dasyat smua terkeluar..
uhuhuhuhuhuhuhuuhuhuhuh.....

adehhhhhh
apelah kwn2 aku nie, masakan aku akan bertunang secepat itu...
gilakkkk smuanya...
ape2 pon sekadar joke saja.... kerana pada tahun ini tiada tarikh 29/02/2009
hahahhahahahahahha

maaf kan aku ye kengkawan...
uhuhuhuhuuhuhuh ♥TrUk AkU KnE maRaH♥

4 comments.. read them below or add one

Bro...sad nBro...sad n 20 January, 2009 22:04
askum,ello...tak nak marah!tp,kalau ada dalam kalender 29,02,2009 kan best...boleh gua tengok kawan gua bertunang...Apa2 pun jangan la sombong same gua,gua kan masih kawan lor.

PEACE...
B3rrY B3rrY 21 January, 2009 10:38
hahahahhaa....
memang ade tarikh tu tp bkn dis year larrr..
hhhehehhehhhhe
lorrrrr kita msh kwn lorr...
sapa kata kita smbg sma dia????
ermmmmmm msh keje kat sg wang??
hehehhe
arejar arejar 21 January, 2009 12:28
hhahaha...
tula len kali duk kene kan dorg~
tp pdn muke gak
hahaha
adoi...tiz yea mane de 29/02
hahaha
B3rrY B3rrY 21 January, 2009 13:07
hahahahaha...
tu lah pasal....
mse tu kwn2 sume duk marah2 wen dpt taw nora nak tunang bidan terjun...
tambah marah lg wen taw tarikh tu tak wujud pd tahun nie.. adoyyyyyyyyy....
mak nora pon kne mcm tu gak... mengelabah dia

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿