Showing posts from February, 2009Show all

CIRI-CIRI LELAKI IDAMAN ANDA ♥ Romantik ♥Bertanggungjawab ♥ Beriman ♥Boleh terima diri ini seadanya, ketidaksempurnaan n kekurangan diri ini ♥Memahami ♥Boleh Share segala suka n duka, n boleh dengar luahan hati ini ♥Jujur d…

♥Flue♥

Sejak semalam aku kne flue n badan tak berapa sihat.... Ntah kenapa agaknyer skrg mudah kne demam, mayb kurang vitamin or antibiotik kot... ehhehehhehehheheh.... ermmmmm semalam aku bagai nak pitam balik keje... so sampai di bil…

♥Mau Cari Pengganti♥

Wallahhhhh kwn2.... mana mau aku cr org bg replace tempat aku... last keje 6hb n i'll start to work at new company-10/03/2009(Tue).... So SELAMAT TINGGAL A&I... tapi aku rindu lah nanti.. aku seronok banget kerja di sin…

♥Kerja Baru♥

Syukur Alhamdulillah aku dapat kerja baru... walaupun still dalam Swasta tapi suasana kerja baru, n paling penting scope work kat tempat baru memadai pada jawatan yg aku perolehi.... Tapi sayang jugak nak tinggalkan kerja sekara…

♥AGREE-Reduce Cost♥

Aku kne TAG ngn Nadia.. so aku nie bkn salu menjawa TAG yg diberi coz mls nak pikir.. khakhakhakha... skali skala wat sonok gak.. so mari2 lihat jawapan yg ku beri... layannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!! ***************…

♥InginLah Aku Jadi Pacarmu♥

Wakhakhakhakha.. ntah ape2 lah aku nie ayat jiwang je manjang... sebenarnyer saje2 mau hiburkan hati sendiri... hehhehehehhehehehehehehhhehhehehheheheh

I need to talk with you again, Why did you go away? All our time together still feels like yesterday I never thought I’d see A single day without you, The things we take for granted, We can sometimes lose And if I promise not to …

Aku terperangkap Dalam kerinduan seorang lelaki yang sering DambaKan sEbuAh pErtemUaN KatanYa…. diA kAsiHi aku DiA riNdu Aku diA ciNta aKu kAtanYa jUa… dia resah kiranya DiRiku jAU h di MaTa sEmiNit j Ua sUdAh menCukuPi bAgi Meng…

♥Aku & Syria♥

Aku dan style baru bersama tudung Syria.... huhuhuhu nampak bolat je muke aku kan2..... huhuhuu but aku suke pakai tudung nie sebab tak payah nak iron.. ehhehehehehehehhe Nilah jenis2 colour n corak syria yg aku ade... selai…

Tatacara makan & minum ===================== Sebelum tidur, maafkan semua orang tak kira siapa Insya-Allah, Allah lipat gandakan rezeki. Sebelum tidur, berdoa, depends on apa yg kita hendak sepanjang tidur, otak akan genera…

Hargailah isteri anda...... > Mulianya seorang isteri disisi Allah... > Dan betapa berharganya wanita yang bergelar isteri ini pada keluarga, suami dan anak-anak > Rugi dan binasalah suami-suami yang tidak menghargai is…

Haluuuuuuu... kat sini me bkn r nak bangga diri or memuji sendiri, hal nie berlaku dalam mse mggu nie jugak.. Bukan lah kate mahu memuji, tetapi pada hari selasa sebelum nie, me lepak mkn kat Pizza.. Me dan kawan, kawan me plak b…

Cemburu seorang suami dan ayah adalah w ajib bagi mereka demi menjaga maruah dan kehormatan isteri dan anak-anaknya. Diriwayatkan bagaimana satu peristiwa di zaman Nabi قَالَ سَعْدُ بْنُ عُبَادَةَ : لَوْ رَأَيْتُ رَجُ…