♥Kerja Baru♥

Syukur Alhamdulillah aku dapat kerja baru...MySpace
walaupun still dalam Swasta tapi suasana kerja baru, n paling penting scope work kat tempat baru memadai pada jawatan yg aku perolehi....
Tapi sayang jugak nak tinggalkan kerja sekarang coz banyak yang aku pelajari daripada company nie.....
ermmmmm pape pon mungkin nie pelung terbaik bagi aku kerana jawatan n gaji n company yang lebih kukuh....

Cuma merisaukan aku adalah resign letter yang akan aku bg nie ntah diluluskan or tidak...
Dah le resign 2 week notice jer..
huhuhuhuhu takot plak my bos tak bg..MySpace
mcm mne erk???
adoiiiiiiiiiiiiiiii.....

Pape pon harap2 sumenyer baik2 belaka....MySpace

6 comments.. read them below or add one

B3rrY B3rrY 23 February, 2009 11:09
tenkiu atie...
mmg nora g pon.....
tp mslhnyer nak cr pengganti...
B3rrY B3rrY 23 February, 2009 11:09
yupssss yunk....
nora dpt job baru...
better dr skunk lah..
hehehehheheheh
ade kwn2 tak???
~SilveR~~SilveR~ 23 February, 2009 17:58
hu3.. gud luck nora..
pengganty ssah cari ker???
klon je diri.. hik3
dah lame tak ushar blog nih...
B3rrY B3rrY 03 March, 2009 18:14
hye silver.. huhuhuhu yahhh long time not c u maaaa... pape pon thanks yahhhh sudi jengah lg dis blog...
ermmm Clon diri sendiri bahaya lah..

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿