♥25 Tahun Sudah♥

Monday, March 23, 2009

22 Mac jam 12.00 am, ermmmm genaplah umur aku 25 tahun… huhuuhuhuhuuh mcm xcaye je dah tua gak aku rupenye. Ermmmm pada mlm tu aku jejalan ngn family along aku kat area kajang. Mula2 they all temankan aku cari barang kat Tesco n along blanje KFC. Dia kata n
Tu je dia mampu maka dapatlah aku set Melody Meal… wahhh along cm peril je suh simpan duit… uhuhuhuhuhuhuuh pape pon thanks my bro n his family….
Dah tgh mlm kitaorg lepak plak kat MCD Bandar Tun Hussain Onn n aku bwk skali ank buah aku yg lelaki tu.. ermmm lyn kerenah dia mmg penat so aku lepaskn dia kat dlm tmn permainan yg disediakan kat MCD tuh… mlm tu mmg ramai org maklom r ade game bola… MU kalah gak mlm tu… huhuuhuhu mls tgk r… so aku ngn my bro sje search internet… ntah r along ade keje pe ntah nak wat.. so mlm tu sungguh sunyi bg akuL.

Mau taknyer, dah le hr istimewa aku tapi no celebration no wish dr someone yg special, but aku dah lali coz sejak aku tamat pengajian aku dh start life sesorang. Tapi my family still ingt terutama mak.. terharu sehhhh mak, abh n my sis call wish besday 4 me… I love themJ.

But ade lah 2 3 org kwn yg masih ingt my besday. Thanks to hajar (kwn lam YM,FS,Blog), my fren yg dh lme sgt tak jmpe still ingt n terharu coz dia juz msg wish besday. Thanks amy I owez remember u. To my admire thanks coz nyanyikn lagu ‘Epy Besday’ huhuhu terharu sehhhh coz aku membayangkan someone special yg wish n nyanyikan utk akuL. Buat kwn msg thanks ye wish me.. n sape2 je lah yg still remember me… I Love u all…

25 tahun bkn bermakne aku dh tua, tapi aku mesti sedar bahawa peringkat umur sebegini memerlukan aku komitment dalam perkara yang lebih mencabar. Pasal jodoh aku tak mau komen coz bagi aku kalo Allah dh tentukan jodoh aku ngn sape2 aku trime seadanya kerna mayb itu yg terbaik utk aku.. Sesungguhnya umur sebegini tiada bf or special someone buatkan hati tak merasa itu satu keperluan, sebaliknya juz menanti the Mr. Right.. Cinta akan hadir sekiranya jalan terbentang luas utknye namun utk memastikan ianya sempurna hanya kita yg sedari.

Pape pon hope pd thn nie n umur 25 nie aku lebih matang dlm menguruskan kehidupan aku, n hope aku gembira dgn kurniaan yang tlh diberi.. hehehhehheJ n hope adelah ruang utk aku mencintai seseorg.. AminJ

You Might Also Like

2 ♥sweetcream♥

  1. epy besday berry.... moge cepat2 nek plamien... moge pnjang umo murah rezki

    ReplyDelete
  2. huhuuhuh..
    thank u mr.silver..
    amin coz doakn me..
    hehehehhehe

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿