♥Dating ngn "MR"♥




28 March 2009,

Salam kwn, nie juz cerita hujung mggu… santai..

Ermmmm jumaat mlm aku tidoq umah Sis Lin (akak 1 opis), teman kan sis coz husband dia kne jge Pilihan Raya kat Perak.. so lepak umah sis.


Sabtu pagi aku temankan sis p Pantai Medical kat Bangsar, lme sehhh dr kol 10.45 am sampai hinggalah kol 3.00 pm. Balik p tapau mknan.. n around 4.30 pm aku kuaq p jejalan ngn “MR”. so hujan lebat ptg tu…. Sojuknyerrrr…

Aku n “MR” p mid velly. Round kat mid velly, syokkk weiii maklom r aku tak de bf so wen dapat mcm nie trase r seronok banget… whatever lah Teman Tapi Mesra ke ape2 aje lah asalkan aku epy.. wawawawawawawawa… tapi de sket r ase syg n suke kat dia, maklom r dh lme kwn n salu dating(hangout)…. Ermmm but kne jauh kn perasaan tu coz aku tak mau jd gal terhegeh2, bg aku syukur kalo dia dh layan aku n sudi berkwn ngn aku.. cukuplah perasaan itu ku jaga, bout love no komen.. huhuuhuh cume sometime de sket ase cemburu tapi cepat2 aku buang n lupekan. Nanti yg sakit aku jugakkan.. so juz tarik nafas n kembali senyum.

Hehehehhehehehhe

So mse kat Midvelly, p shopping, n mkn2… “MR” layan kn aje kerenah aku, n best sgt2 coz dia bwk aku p lepak kat Secrete Recipe. Ermmm mse tu suase best ler, coz mse tu 8.30pm so kne r matikan lampu cume tak de r bergelap sgt.. “MR” orderkn aku Tiramisu Cake n aku order I Cupocino dia plak order Hazel Cheese Cake. Ermmm nyumnyumnyumnyum… sedapnyer… hehehehheheh asyik mkn je keje aku..


AT SECRETE RECIPE MIDVELLY





















9.20pm we all p kat The Garden coz p tgk movie ‘CONFESSIONS OF A SHOPAHOLIC. Movie niemmg best lah, ade part yg buatkn aku menangis. Ntah knape terasa feeling sgt plak.. gilakk memalukan j

er, tp sweet lah coz dapat tgk ngn “MR”. ehhehehehehhehhe

********Synopsis******

“Rebecca Bloomwood is a sweet and charming New York City girl who has a tiny, little problem that is rapidly turning into a big problem: she's hopelessly addicted to shopping and drowning in a sea of debt. Whil

e Rebecca has dreams of working for a top fashion magazine, she can't quite get her foot in the door -- that is, until she snags a job as an advice columnist for a new financial magazine published..”

***********************

Habis movie around 11.30pm. so we all pon nak balik dah. Sempat p mkn coz aku tringin mkn westernfood. “MR” p bwk aku kat SS Murni area SS2 KJ. Ermmm ramai giler org kat situ, ye lah mau tak nyer mlm mggu kan. So “MR” orderkan aku Sizling Chiken Chop n aku order limau ais sje. Mak aii byk giler kekenyaangan aku dibuatnyer tambah2 naik ler badan aku.. hahahhahahhaha… ermmmm so aku pon suapkn dia nyumnyumnyum romanticnyer, sayu je aku ase coz dh lme tak mcm tu tak pe lah tumpang sat naa coz dia bkn my bf, huhuhuhuhuuhL sedey2. hiksssssss… dia pond ok order Nasi Goreng Chiken Chop. Giloron byk giler tapi puas hatilah sedap ler… hehehehehhehhe

Ermmm around 1.00am aku pon lek umah, padahal moto aku ade je kat opis. Lantak r sok2 aku p amik ler… hehehehhehhee… so lek umah rehat2 kan badan n mandi. Perghhhh terasa penat giler. Tambah2 kaki aku ase lenguh2 coz berjalan sakan. Hehehehhehe nantok gilerrr daaaaaa nite.. hikssssss…. Ermmm Thanks to my “MR” coz sudi bersantai n shopping bersama aku.. hahhahahah alangkan seronot kalo kamu jadi pacar ku… huhhuhuhuhuhuhuhuh… bagai dunia milik ku. Tapi tak mungkin ia terjadi kerna aku pasti bkn pilihan mu.. wawakhakhakhakha


::Sok nak kuar lagi nk p seremban coz ade kenduri kahwin-Ajoy weeding (Staff A&I Network)

6 comments.. read them below or add one

atIEsAyAnGkAmU atIEsAyAnGkAmU 30 March, 2009 16:33
wahhhhhhhhhh...dating2..ngeee~sapekan mr itu? hee~jwp2...ahaksss!!
B3rrY B3rrY 31 March, 2009 08:49
hahhahahha..
biarlah rahsia...
khekhekhekhekhe.
tu kn de gmbo dia try r belek2..
hiksssssssssssssssssssssssssss
atIEsAyAnGkAmU atIEsAyAnGkAmU 31 March, 2009 10:59
belek2??hahhaa...
tkmohla..nnt terpikat lak..payah nnt...kakakaka...
Ejump Ejump 31 March, 2009 11:59
wooh.. nie la die pasangan sweet ari tu ejam prasan...
hee~~
cik leha cik leha 01 April, 2009 01:25
ai akak syg...hehe..sudah lame adikmu ni skod blog kamu..hehe..nice strawberi la..nyum2..akak keje bhgn purchasing ek?adik ni mek mrktg, hehe..same le kite ek..
B3rrY B3rrY 01 April, 2009 10:32
::huhuuhuuh..
alar tie terpikat pon tak per coz his not my boyfren.. uhuhuhuuhuhuh
ayat sedey je erk...


::ermmmm uikssss ye ke ejump de nmpak ker??? nk tpu r tuhh.. hahahahhaahhaha sweet hr tu jer lah coz hr tu je kuar ngn dia mcm tuhh.. alangkan best kalo itu my bf.. hahahhahahhahahhahaa

::uiksssss cik leha ku syg... ermmm akak account assistant, purchasing utk project nie jer.. tak byk mne ponh.. hehehhehehehhe.. marketing kne keje kuat maaa... hohohohohoohohohohoho..

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿