♥Last Day at A&I Network♥

Hari nie aku last day kat A&I Network..
aku start bekhidmat kat company nie pada 06/08/2007. so dah setahun lebey aku kat sini..
aku keje sbg Secretary Cum Account..
kerja-kerja merangkumi:-
-admin: filling,
-account: salary, MYOB
-secreatry: attanding col in n out, wt ever information kne bg taw boz n staff...
-Editor: sesekali tlg budak Grafik edit teks coz kdg2 byk salah..

so, aku seronok coz byk keje aku tuh.. hehehehheheheh tapi nak wat mcm mne aku dapat rezeki lebey dr yg nie...
company baru yg bakal aku jejaki adalah Mycrotel system (M) Sdn. Bhd. dan keje aku sebagai Account Assistant... alhamdulillah... sonoknyerrrr...

aku syg tol nak tgglkan company nie coz budak2 opis pon best2 woo... Client pon ramai dh aku kenal.. syok wooo... tapi ape leh wat nak tambahkan pengalaman.... heheheheheh pape pon thanks 4 A&I coz byk beri pengalaman n mengajar aku lebey pengalaman.. huhuhuhuhu... sian gak kat My Bos En Hussain... ye lah slame nie mcm hal aku tlg n share ngn dia.. tp inilah hakikat koje... ermmmmm lg pon dah de pengganti aku.. ngah brief dia lagi nie.. seminggu kira ok r coz mse aku masuk dulu tak de sape2 yg brief aku..
Alhamdulillah sume okay...
so today aku asyik mkn free jer..
pagi2 td pak cik kedai Suria Garden tempat aku salu mkn bg aku free breakfirst Nasi Lemak Telur Mate... perggg rindu aku ngn mknan kat situ....
So lunch plak dak opismate nak blanje mkn lepas diorg lek smyg jumaat...
My Bos plak plan ptg nie wat mkn2 n p karaoke kat Red Box Damansara... but tak sure lagi coz ade yg tak bg komitment yg bgus.. ehehhehehhe
pape pon thanks A&I n all my opismate... ♥Last Day at A&I Network♥

0 comment... add one now

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿