♥Tag Dari Sahabat♥

1) Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?
Fall In Love♥
~ kenapa?
sebab aku jatuh cinta.. hehehhehehhe... True story In My Life~ kisah2 aku dalam bercinta n kehidupan aku.. kira mcm dairy lah, cume kdg2 aku tak luahkan 100%...

2) Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
♥nor3ll.blogspot.com♥
~bagaimana timbulnya idea?
sebab aku suke ngn name nie coz satu kenangan di mne nme nie famouse mse aku Form Six.. Manje(azreen) yg suke panggil aku ngn name Norell, so kat bju we all pon nme aku is Norell. so aku rndu sme budak form six....

3) Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?
ermmm aku byk story pasal life aku, tak kira ape sje.. ade jugak aku postkn novel2 yg aku dh bace... ade sonoknye n ade dukanye.. kalo dulu byk r yg duka tp skrg tidak lagi coz kegumbiraan hy kita yg perolehi... boleh share mcm2 ngn kwn2 yg salu jengah blog aku nie... mne yg boleh share aku share lah sekadar bahan bacaan bkn nak sktkn hati sape2... tapi kalo post aku de wt kalin tersinggung maafkn lah yer...

4) Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Sebabnya?
Ermmm tak pernah sme skali.. sebaliknya nk upgrade lg ade r.. hehehheheheh aku tak byk post story mcm dulu lg coz tak de story best sgt yg leh share... lagi pon kat opis je time aku nk postkan pape yg menarik.. huhuhu

5) Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ini?
Ermmmm seorg yg bayekk n aku kenali hy melalui internet n jumpa hy sekali, tp syok kwn ngn dia.. blog dia pon best2 coz dia story bout diri dia... kwn yg bley share mcm2 r.. hehehehe.. nie laman blog dia... lihatlh..
http://nadiadania.blogspot.com/

6) Senaraikan 5 orang yang akan anda tag.
Atie, arejar, adyza, zaa,man, sape2 je ase kwn aku silalah amik TAG nie k...

♥Tag Dari Sahabat♥

0 comment... add one now

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿