Showing posts from April, 2009Show all

dreamed I was missing, you were so scared But no one would listen, 'cause no one else cared After my dreaming, I woke with this fear What am I leaving when I'm done here? So if you're asking me, I want you to know …

♥Ollallalalal♥

glitter-graphics.com Hari Khamis... wahhhhhh sgt2 lah epy... kenapa????? kuang... kuang... kuang... aku pon gak taw... hiksssssssssssss;) maklom r smlm aku bad mood sgt2.. rasa mcm nak marah jer.. sakit hati n pelbagai rasa yg a…

♥Wallpaper My PC♥

1)Anda perlu printscreen wallpaper anda yang tengah gune skang haaaa nie ler wallpaper yg aku guner.. sgt simple.. i like d simple thing. lg pon dis wallpaper sgt menyentuh ht n penuh makne.. ehhehehehhe 2) Kenapa anda suke wa…

♥Award from Atie♥

Juz grab jer. muhahahahhahha for my prenz... ::Ajar:: ::Nadia:: ::Zyda:: ::eJam:: ::Zaa:: ::Dila::

Ermmm sgt seronok pd hr nie, lunch hour aku mkn ngn MR , Ptg pas keje jumpa lagi mau p tengok BOHSIA.. We all tgk kat Sunway Piramid, ermmm mse tu kebetulan wife Ajoy (Amy) keje n kami dapat tiket free. Alhamdulillah.. muhahhaha…

♥Beautiful Award♥

Syarat2 menerima award ini: 1. Pastikan jantina anda ialah perempuan 2. Copy badge sebagai award anda 3. Nyata 7 sebab kenapa anda bangga menjadi perempuan 4. Pass kan award ini kepada girl-friends anda Thnx 2 my lovely f…

Tuhanku, Terlalu banyak kuberbuat dosa Sehingga rasanya tak terampun Bagaimana kuhitung? Kesalahanku di dunia tak Terperi Tuhanku, Namun aku tak tertanggung Memikul bebanan ini Menyesakkan nafasku setiap sa…

♥@warD fRom @j@♥

arahan: 1. Put this badge in your awesome blog 2. Award this badge to 10 bloggers whom you think are inspirational and friendly. 3. Make sure you put the recipients' names here, along with their links. 4. Let them know a…

Sudah kubilang jangan terlalu yakin Mulut lelaki banyak juga tak jujur Bila sakit hati wanita bisanya nangis Sudah ku bilang jangan terlalu cinta Kalau patah hati siapa mau nolong Seperti langit dan matahari tak bersatu lagi H…

Tragedi menimpa lagi Menghentak diriku sekejam Mungkin Mata berair, merah dan pedih Meronta daku terkapai sendiri Jiwa memberontak.. luka Berdarah. Malam yang suram Bulan yang murung Bertemankan bintang-bin…

::APAKAH PERKARA/BENDA PALING PENTING DALAM HIDUP KAMU??:: My Family+My Money+My Motor :: APAKAH BENDA YANG TERAKHIR YANG KAMU BELI DENGAN DUIT SENDIRI?? Beli kasut kat VINCCI 2 pasang. muahhahahha :: DI MANAKAH TEMPAT IMPI…

lalallalalallalalallala oohohohohoohohohoh uhuhuhuhuuhuhuhuh tak budget pon smlm nk kuar.. lek awl budget nk tdo rest kn badan tapi rindu sgt2 kat budak tuhhh mase nk p kat moto tetibe dpt msg dr dia.. wahhhh tersenyum lebar mse…

Hampir saja aku meragukan semua ragu apa? aku bisa bahagia denganmu sayang ternyata ku senang.. namun kau tak sendiri ada dirinya kita saling mencinta tak ingin putus kita ciptakan cinta yang terlarang.. [*] ku digauli rasa sal…

Manusia bahagia bila dia berupaya, untuk membuka  mata, untuk mneyedari  bahawa dia memiliki banyak perkara  yang bererti manusia akan bahagia  bila dia mahu membuka mata hati, untuk menyedari bertapa  dia dicintai manusia  akan…

Aku nak tujukan lagu nie kat dia. aku nak dia mengerti perasaan aku walaupun tak pernah antara kami bicara hati dan perasaan tp perbuatan dan layanan menyentuh hati aku ermm mayb perasaan aku je kot ungkapan sayang+rindu selalu …

ERmmm actually petang smlm my ex boss call me. wahhh dia suruh me balik keje smula.. huhuhuhuhu mcm de probs jer.. so dia juz mengadu yg budak baru tuh lambat n tak leh handle. sgt kasihan plak aku dengar. juz simple thing je, bo…

Hari jumaat pas keje aku balik umah along kat pekan bt.9 Hulu Langat. Kne plak hujan lepas toll bt.9. adehhh basah kuyup aku.. Sonok dapat jumpa my hero n heroin ase hilang segala tekanan n kekusutan aku.. Hari sabtu aku ke Lowy…

Waduhhhh... ape kne ngn perasaan aku nie.. ape yang perasaan aku nak lagi.. bila mcm nie wt aku tension.. bila ia datang kembali wat aku tak keruan.. Apa mahu ku Apa mahu mu Apa yang tak kena ngn aku Apa perlu aku lakukan Arghh…

♥Jejalan at 27 March 2009♥

dis picture mse mkn kat Ara Damansara... Mse nie masing2 aru lek koje. ngah muke berminyak plak tuh.. ermmmm teman sis lin p cr bju sbb dia de function mlm sok. so we all round2 kat area d Curve.. perghhhh penat ler jugak.. aku p…

♥Award From AtieSygKamu♥

Nie award dari atie.. thanks ye cik atie manis... uhuhuhuhuuh... yahhh i'm not alone becoz d my frens owez beside me... i love u all.. muaxxxxxxxxxxxxxxxxxx i pass dis award to:- Nadia Arejar Ejump Zyda Aman Zaa Dilla

♥Newborn+Wedding+Enjoy♥

wahhhh chelonot betul lek kampung mggu ritu.. syok habis walaupon ase tak puas.. hehehhehehehe.. tibe kat Kampung jumaat mlm. sabtunyer aku g knduri jiran umah aku.. petang plak g tgk baby si nana.. name baby dia Nur Zarlesya Dan…