♥Cerita Hujung Minggu♥

Hari jumaat pas keje aku balik umah along kat pekan bt.9 Hulu Langat.
Kne plak hujan lepas toll bt.9. adehhh basah kuyup aku..
Sonok dapat jumpa my hero n heroin ase hilang segala tekanan n kekusutan aku..

Hari sabtu aku ke Lowyat kerana menemani kwn aku dn husband dia mau beli laptop.. wahhh mcm terror je aku pasal laptop nie.... so aku call my MR ty laptop pe yg ok n spec skali. so aku dpt information for Compaq CQ40 include Grapfic Card+250GB HDD+2GB+2.2. wahhhh last2 dpt price 1750 wif 3 years waranty.. ok lah depa yg nk guna bkn aku pon.. tapi yg tak syok nye, sebenarnye kwn aku nie dtg ngn kakak2 ipar dia.. dh le bdk yg dok kenan aku tuh adik ipar kwn aku.... gamat aku dibuatnyer asyik kene bahan je... asyik sebut aku nie bakal adik ipar depa..
aku tak keruan aku juz mampu senyum je.. padahal dlm hati aku nie Ya Allah memberontak mau kata OHHHH TIDAK AKU BELUM SURE JADI ADIK IPAR KAMO, tapi tuh jeritan batin aku je r...
hahahahahhahahahha:))

aku layan kan aje.. ikot je style aku yg selamba n bayak mulut. asyik berceloteh je aku nie mcm dh lme kenal plak... hahahhahahhaha aku tetap aku.. aku tak mau hipokrit.. aku bkn gadis yg lemah lembut yg bley tutup kelemahan aku.. itulah aku.. nasib kamu lah sis kalo ase aku sesuai utk adk kamu ok tak sesuai its ok.. hahhahahahhaha

Ermmm ahad plak aku lepak umah, kepala ku sakit bagai nak pecah dr mlm.. Aku bad mood secara tetibe.. sian anak buah aku yg mau bermain kan aku.. i'm sory dear coz mak ngah tak de mood. sori coz mak ngah tak lyn abg, sori coz mak ngah tak jge adik.. hukhukhukhukhuk... thanks memahami mak ngah...
**************************
aku buat keputusan untuk berkawan dengan sesapa sahaja walaupun sebelum nie aku de memberi harapan n aku sendiri mengharap tapi aku mintak maaf kerna aku tak mau menipu diri sendiri. aku buat kepetusan utk tidak bertunang pd tahun nie. aku beritahu dia yg aku tak bley trime sesiapa lagi, aku masih mencari ape yg aku mahu. aku juz perjelaskan bahawa aku mahu berkawan, so dia terkedu, dia juz kata its ok up to me. huhuhuhuhuhu mcm sedey gak coz aku pon beria nk bertunang. tapi aku still takot. aku tak bercinta ngn dia tapi aku perlukan mse utk kenal ht budi dia.... n hope dia pn kne knl ht budi aku n cara aku.. hahahhahha...
Aku sedey kne wat keputusan cm nie tapi aku pon tak nak tipu diri aku sendiri. yang pasti aku tak bersedia utk hbgn yg lebey. aku takot salah pilih org. Perasaan n perbuatan bercanggah, jadi better aku mcm nie dulu.. coz kadang2 aku tertekan ngn diri aku sendiri.
****************************

aku balik ke rumah sewa pg tadi, siap2 n trus g keje. aku nak ceria aku tak mau lagi pikir pasal cinta wt mse nie. bagi aku kalo Allah dh tetap aku ngn sipulan, maka hati aku kne merelakannyer. mayb itu yg terbaik.. huhuhuhuhuhuhuhu:D

i'm happy 2day, i want 2 smile owez, i love someone but i dun noe wt i can do.. arghh fall in love.. OHHHH TIDAKKKKKKKK!!!!!!... hahhahahaha no lah aku suke berkawan, so aku tak mau perhubungan aku ngn kwn2 putus... I LOVE MY FREN.. muahhhhhhhhhhhhhhhh

♥Cerita Hujung Minggu♥

0 comment... add one now

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿