♥Jangan Tegur♥

Friday, April 17, 2009

lalallalalallalalallala
oohohohohoohohohoh
uhuhuhuhuuhuhuhuh

tak budget pon smlm nk kuar..
lek awl budget nk tdo rest kn badan
tapi rindu sgt2 kat budak tuhhh
mase nk p kat moto
tetibe dpt msg dr dia..
wahhhh tersenyum lebar mse tuhh
seb bek r guard tu tak prasan..
ekkekekekekke:))
sms punya sms
kuar le mlm tuh pas maghrib
lapo giler p r mkn kat Restoran Chiness Muslim
kat blakang Giant jer.
p situ jumpa plak budak2 lme yg still keje situh..

Pas tu isi tangki perut
p summit..
muahhahahah xpnh g situ aku..
duk bncg2 mau tgk movie pe
last2 tgk r JANGAN TEGUR

Erghhhhhhhhhhh!!!!!
Sound system sgt menankotkan aku
tambah2 aku nie melatah
di tambah lg si dia dh mencuck2 aku lam kete td
huhhh menjadi r bdn aku nk melatah
hahahhaahhahahha

ermmmmm seram sgt tu tak lah
tp aku tutup mte sebab effect dia wt aku terperanjat je
so thats y aku duk menjerit
duk membebel
si dia plak syik menyakat aku..
jahatttt tol dia..
ekekkekekekekkeke
hbs tgk movie balik
singgah plak kt proton edar tgk EXORA
muahhahahahhaha
ntah ape2 r smpt lg tuhhh...

Sampai umh 11 lebey..
muahhahahaha
rindu dia lagi
nk jumpa lagi
ermmm
study leklok
namo noty2
muahhahahhahahahahhahah

ape dh pesan mcm aku gf dia jer
hahahahahhahaha
ermmm okay mau tidurrrrrrrrrrrrrr
Berdreaming!!!!

You Might Also Like

4 ♥sweetcream♥

  1. da tgk jgk kew???
    huhuhu
    but time klimaks cm cpt je kan
    bru nk gedik2 jerit
    hahahaha

    tp xtaw lak nora ni melatah
    hahaha
    cik latah ye...
    huhuhu

    ReplyDelete
  2. wahhh...dah tgk ker?
    best tk?
    lame tul atie tk g cinema...
    huk3....
    nk tgk wayang....citer sumer besh2..asik bz jek....huk2..

    ReplyDelete
  3. ermmmm yunk melatah kalo owg duk usik.. jgn r dh di usik mmg tak sng jalan.. ase tgn nk melibas jer.. hahahhahaha...

    best lg citer JGN PNDG Blakang....
    tp bunyi citer Jgn Tegur sgt2 menakotkan.. ekekkekekek

    ReplyDelete
  4. hehehhe...
    ermm cm tak knal je nora ehhh...
    salu tgk wyg..
    pntg de citer br..
    meti luangkn mse taw..
    hehehehehhe...

    tp salu tgk ngn org yg berbeza..
    hahahhahahah
    but wt mse nie ngn MR je r..
    huhuhuhu

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿