♥Kisah Hari Khamis♥

Monday, April 27, 2009

Ermmm sgt seronok pd hr nie,
lunch hour aku mkn ngn MR,
Ptg pas keje jumpa lagi mau p tengok BOHSIA..
We all tgk kat Sunway Piramid, ermmm mse tu kebetulan wife Ajoy (Amy) keje n kami dapat tiket free. Alhamdulillah.. muhahhahah..
Sgt best citer BOHSIA nie. Maklom r pengalaman aku join dak moto gak.. Sgt seronok wen dengar bunyi kebingitan deruman engin moto.. perghhhhhh sgt2 teruja aku saat itu...
Best sgt sbb ayat2 yg dah lme aku tak dengar..
"Wak Luuuuuuuu..."
"Mengelabah Dohhhhhhhhhhhhh..."
"Oo yaaa...."


hehhehe.. habis movie aku n MR jejalan jap kat sunway n trus p Shah Alam semata2 nk mkn Kew Teow Kungfu.. hehehheheh..
Lepas mengisi pewottt g plak Uptown Shah Alam..
Sgt seronok coz aku kn jarang dpt jejalan mcm nie..
hehehhehehhe
Shopping!!!!!! adehhhh dasyat2... aku n MR beli r specmate.. Tshirt n selipar aku.. muhahahhahhaa....
adehhhhh.. seharian aku ngn MR.. sgt lah seronok...

Dlm kete plak MR suh aku dengar lagu nie.. dr Kumpulan Indonesia ST.12 tajuk lgunye PU.S.PA-Putus Saja Pacarmu...
Wahhhh sgt seronok.. hehehhehhe
**********************
nie lirik lagu yg MR suh aku dengar.. muhahahahhha

kau gadisku yang cantik
coba lihat aku disini
disini ada aku yang cinta padamu

kau gadisku yang manis
coba lihat aku disini
disini ada aku yang sayang padamu

walau kutahu bahwa dirimu
sudah ada yang punya
namun kan kutunggu sampai kau mau

[reff]
jangan jangan kau menolak cintaku
jangan jangan kau ragukan hatiku
ku kan selalu setia menunggu
untuk jadi pacarmu

jangan jangan kau tak kenal cintaku
jangan jangan kau hiraukan pacarmu
putuskanlah saja pacarmu
lalu bilang i love you padaku

walau kutahu bahwa dirimu
sudah ada yang punya
namun kan kutunggu sampai kau mau

*******************************
Nie clip video nyer.. muhahahahha
PUSPA-Putus Saja Pacarmu~by ST 12


St 12-Puspa (Putuskan Saja Pacarmu) - The best bloopers are here

You Might Also Like

0 ♥sweetcream♥

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿