♥Ngeeee Tak Suke..Tak Suke...♥

Friday, April 03, 2009

02 April'09


Ermmm bad day betol r..

Nie mse dh nak balik. Keje plak baru dapat. Ermmmm bengang giler aku ngn sorang guys nie.

Ermmmm aku juz inform kat dia yg aku nk kuar mlm p tgk wyg ngn bdk2 club. So tak sangke benda nie jadi meleret. Sebenarnyer that’s guy lah yang nak meminang aku. Mse mula2 jumpa everythg ok. Awal2 aku dh cakap yg aku bkn bkn gadis kampong yg tak pernah keluar bersosial n bkn gadis yg duduk rumah sahaja. Aku seorg yg aktif, suke berjalan n lasak. Mase tu everythg dia kata OK.

So aku pelik wen dia mula kaitkan yg aku lebeykan kawan2. ok mslhnye tiap kali aku Tanya nak jumpa ke tak owez his said dun noe. Aku terase mcm aku je yg terhegeh2 tapi aku sabarkan lagi. Still ty elok2 sms n mcm2 lah. Tapi lame2 aku bored becoz his owez said “emm iye lah”, “ok”, “tak de pe”, “tak taw”.. sedangkan aku nie beria2 ty dia mcm2… huhuuhuhuhuhuuh…


Bengang gak..


Nak pendekkan cerita dia kata aku nie suke kuar mlm. Sedangkan aku bkn selalu kuar mlm. Tu pon time kwn2 ajak g minum ke, g tgk wayang, g shopping.. dia plak kata dia tak suke aku kuar mlm.. so aku juz ketawa lah takkan sampai tak bg aku nk p giant ken k p mesin atm ke tak boleh.. he said no.

Terkejut r aku tetibe ade someone yg nk control aku mcm tuh. Sedangkan aku ngn along aku salu kuar mlm2 coz siang bekerja weekend plak lepak umah rehatkn bdn.. aku still ty lagi takkan tak boleh pertimbangkan suruh aku kurangkan kuar mlm ke or pape saja. Dia tetap kate TIDAK. So aku call my mom. My mom cakap kalo org mcm tu dh tentu dia tak nak kat kiter.

So, aku pon diam seketika.. tak mungkin aku nk menurut segalanya sedangkan kami tak de ape2 ikatan, my mom pon tak penah larang mcm tu juz dia nak taw mne arah aku keluar waktu malam. Ermm nie kn plak seorg lelaki yg belum tntu jd suami ku…


Ermmm aku pon juz bg taw terpulang kat dia kalo ase tak leh trime keadaan aku yg aktif yg suke hangout buatlah keputusan. Sebab aku selama nie duduk di rumah saja wen nak msuk 2 thn kat KL br dpt gaul n brani kuar ngn kwn2… tetibe nk kne control… Ohhh God… siapa kamu nk control aku..

Arghhhhhh dulik aku ler.. tal de makne aku nak dengar 100% selagi tak de pe2.. dulu punya lah aku dengar cakap my xbf.. udahnye dibelakang aku dok dating ngn gal lain.. so aku tak mau perbodohkan diri aku lagi.. arghhh tidak sama skali..


Buat kamo, kalo dh tak suke tu cakap je r… Aku poon tak nak lah.. Hati aku nie pon tak sedia nk trime komitmen dlm mse terdekat nehhh… ngeeeeeeeeeeeeeeeee

Tak mau tak mau.. Tak Suke toll r…

You Might Also Like

8 ♥sweetcream♥

  1. biase la cik nora...
    mulut tempayan kite leh tutup..
    mulut org?..
    hurmm..
    bawak2 besabar je la..

    ReplyDelete
  2. ermmmm mmg lah ejump tapi siapa dia nk control mcm tu sgt.. sume org leh cakap syg, rindu n janji mcm2.. tapi sume tuhhh belum sure jd milik kita..
    arghhhhh benci tol ngan perasaan cm nie taw x....

    benci2....

    ReplyDelete
  3. later klu cik nora rase x puas ati kat die..
    cik nora g kat die amik kasut tu..
    pastu sumbat dlm mulut die...
    pastu ikat kat tiang..
    ahaha...

    sry just joking...
    just wanna chill u out...

    ReplyDelete
  4. hehehehhe... ermmmm juz ignore jer... p lantak sme dia lah... mls lyn org mcm tu... giloron ade org gituh.. uhuhuhuhuhuuhuhuh..

    tapi bgus jugak idea kamo tuhhh..
    akan dipertimbangkan ler..

    ReplyDelete
  5. lolz..berry ske kuar malam ker??(gelak jap)setaw sye berry tak gituh..
    zzzzzzzz sabo la berry ya, bese ar tuh..

    [Ejump]ikat kat tiang ape brang bro, ikat kat pokok best.. nk best lagi taruk kerengga bnyak2..hu3

    ReplyDelete
  6. hahhahah... alar silver dr blaja dulu mmg salu kuar mlm, tp jahat ke pompuan kuar mlm?? ermmmm skrg nie busan tambah2 dh dpt kwn so menjadi r... hahahhahaha...

    ReplyDelete
  7. "dulu punya lah aku dengar cakap my xbf.. udahnye dibelakang aku dok dating ngn gal lain.."
    ayt plg best...
    hahahaha....

    dulikan jer ckp jantan cmtu...
    tu bkn "laki" namenye...
    tp "jantan"

    cewh...blm ade pe2 ikatan
    x kasi itu..ini...

    btl ckp ejump...
    amik kasut sumbat kat mulut die...
    terus die xleh nk ckp byk
    hahaha

    =p

    kalau nora pandai bawa diri kat kl ni okla...
    xde ape yang perlu dirisaukan...
    take care ur self...
    jgn jadi cm setengah org...
    mcm "ayam kampung masuk bandar"

    ReplyDelete
  8. huhuuhuuh..
    yupssss yunk alhamdulillah ok jer.. yg penting niat di hati..
    ermmm tu lah kalo dulu leh r nk dgr kate tp now tak lagi...
    Pengalaman mengajar kedewasaan.. hehehehhehhe...

    ermmmmmm nk sumbat mcm mne jauh beno nun kat sarawak..
    hahahhahahahha:))

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿