Showing posts from May, 2009Show all
♥My ****** Blog♥

Kengkawan kat sini aku juz nk gtaw kwn ku si **** dh start berblooger so kalo rerajin jengah2 lah kat blog dia... walaupon first entry dia tp dia sgt pandai menulis... so berblogger sekadar luahan bukan pinta simpati bukan pinta …

Betapa aku menyukaimu Tidakkah kau sedari itu? Ku di depan matamu Kau tak melihatku Betapa ku sangat menyukaimu Ku berkhayal kau jadi milikku Setiap hari ku ingat selalu Kan ku kejar dirimu Tak terbatas waktu Dan ku takkan per…

♥Jalan2+Nuntun Terminator♥

smlm pas keje tetibe alaong call... padahal aku br je nk lyn mate kat depan tv.. along gtaw mau dtg rumah aku... so terpakse aku gerak ke cheras utk ambil ank buah aku... mcm biase lah aku hy ade sebiji moto jerk... huhuhuhu mere…

♥Lalalallallalala♥

Hati ku girang berbunga riang... acehhhhhhh kan main lgik aku nehhh... kecoh tahap gaban dh de bf... huhuhuhuhuhuhuhuhu... buat kengkawan lam blog nie, mr.moonlight bkn lh MR ... utk pengetahuan sume MR is my fren... mmg sangat…

♥Ku Tlah JatuH CinTa♥

ermmmm entry nie aku juz nk gtaw yg aku kni sedang di lamun cinta... ecehhhh poyo btl aku erk.. nie pn nk kecoh... tp dulik aku r coz juz nk share ngn kengkawan je nie... hehehehehhe.. yahhhhhh akhirnya cair jugak hati aku yg ke…

♥Quote Love♥

Kasih pertama takkan kekal Kerna ia cuma penyubur Perasaan & pencetus pengalaman Cinta terhebat tatkala dimiliki Ia terlalu indah & sempurna Tapi.............. Manusia tidak begitu Takut kecewa lagi lalu kita Pilih yan…

♥Ku K@t@kan DenG@n InD@h♥

ermmmm kt bawah nie de lirik lagu mmg menyentap hati.... kira org mcm aku nie tak leh nk luah perasaan layan pd lirik lagu je r... hehehehehehhehehehhe.... sebenarnye lirik nie di miliki kumpulan Peterpan tp aku suke bile YUNA ny…

Ollaaaaa... smlm aku MC.. huhuhuuhuhuuhuhu tak sihat lohhhh.. penyakit lme menyerang kembali.... mte ku jd cm dugong sgt2 lah bengkak... huhhhh sgt menyeksakan... tp ok r coz aku amk injection bg kurangkn bengkak... so 2day aku …

♥Kembali Sihat♥

Alhamdulillah hr nie keadaan aku lebey baik dr semalam.. Aku rasa amat segar hr nie walaupun masih bersisa saki baki selesema yg degil.. hahahahhahahahahhahaahhaha so 2day lepas keje aku akan balik umah along... rindu sgt2 ka…

♥Renung@n K@t@ PenGisi@n Jiw@♥

Jika kamu memancing ikan, setelah ikan itu terlekat di mata kail hendaklah kamu mengambil terus ikan itu. Janganlah sesekali kamu lepaskan ia semula ke dalam air begitu sahaja kerana ia akan sakit oleh kerana bisanya ketajaman m…

♥Masih Dilanda Virus♥

::Mate Yg Kuyu Akibat Selesema:: adeyyyyy.... sudah hampir 1 minggu aku terkena virus nie asalnye aku bersin+sakit tekak memang tak tahan sangat kne plak panas badan membuatkn aku tambah2 tak selesa.. Hari khamis aku ke klinik…

♥Mom, I Feel good bcoz I Have You ♥ 10hb May... aku hanya mampu wish mothers day melalui telefon bimbit jer... sgt2 sedey... 12.00am my mom call... my mom said... Mak syg anak2 mak... Mak rindu anak2 mak... Mak ank2 mak bahag…

♥My FreN♥

Hari Sabtu around 3.00am.. Cila n abg din otw dtg ke rumah aku.. perghhhh berjaga tggu depa.. layan2 borak n Zzzzzzzzzzzzzz.. Lena di ulit mimpi... Hari Ahad bangun lewat gak.. ekekkekeke... siap2 coz nk ke rumah mak bangsar... …

We were both young when I first saw you. I close my eyes and the flashback starts: I'm standing there on a balcony in summer air. See the lights, see the party, the ball gowns. See you make your way through the crowd and …

♥I ReaLLy Luv You♥

Do you feel me loving you Do you feel me touching you Do you feel me wanting you Do you feel me honestly loving you But i do have this fear Fear for loving you Fear for wanting you Fear for lossing you Let me love you the wa…

♥SeL@m@t h@ri iBu♥

Orang kata aku lahir dari perut mak.. (bukan org kata...memang betul) Bila dahaga, yang susukan aku.... mak Bila lapar, yang suapkan aku.... mak Bila …

ermmm munink ol... ecehhhh wat2 nada ceria plak aku erkkk... huhuhuhuhu padahal aku kemengantukan kerna layan game Manu vs Arsenal... huhhhhhhhhh...... dah ler lek keje smlm lewat hampir kol 12.. perghhhhhhhhh sgt2 penat di buatn…

huhuuhuhuhuh... menu aku mlm tadi.. lepas lek keje aku mandi2 n rendam baju yg mau dibasuh.. siap2 trus ke giant.. setiba di sane aku tak taw nk beli per.. pusing2 sesowang.. aku capai itu dn ini.. tapi mengejutkan aku paling ban…

::Labour Day::

1st May 2009, Bangun lewat gaks, n siap kemas umah n barang2 aku berangkat ke rumah along around 11.30am. Asalnye aku masih mahu bermalas2 di atas tilam. hehhehhhe Sampai di rumah along anak buah aku yg sulung mula mengadu kata…

Kau kata padaku Kau mencintai aku Sepenuh hati, seluruh jiwa raga Namun kenapa dibelakangku Kau melemparkan cerita palsu Sedangkan di depanku manis belaka? Kau kata padaku Kau mencintai aku Bagaikan pungguk…