huhuuhuhuhuh...
menu aku mlm tadi..
lepas lek keje aku mandi2 n rendam baju yg mau dibasuh..
siap2 trus ke giant..
setiba di sane aku tak taw nk beli per.. pusing2 sesowang..
aku capai itu dn ini..
tapi mengejutkan aku paling banyak brg maknan aku beli..
amik koooooo... haaaaa kata nk diet.. wakhakhakhakha.... gini rupenyer...
tapi sume brg2 tu seperti:-
1 set salad
Filet Fish
Beff Sosej
Cheesse
Telur
Roti
Juz Vigetable+Fruit
3in1 horlick+bijirin
Kew teow
Sayur campur
Makaroni
Mayonis Salad
++++++ byk lagi r brg2 lain...

hahhhahahahahhahha
padahal aku nie g nek moto jer... dh ler moto tak de bakul
maklom r scooter jer...
hahahahhaahhahha....

pening gak dowhhhhh cm ne nk bwk balik...

Total kesemua perbelanjaan aku smlm adelah RM232.45 termasuk aku beli shawl n baju..

ishhhh knape ngn aku nie...
takkan sbb sakit hati aku shopping mcm nie..
gilakkkkkk....
mati aku dowhhhh...
huhhhh..

Pape pon pict kt atas tu r salad aku mlm td... wakhakhakhakha....
menu mlm sebelom kol 9.00pm... hehehehhe

errrrrmmmmmmmmmm seronok plak aku lepak depan balkoni sambil menghirup udara nyaman + melihat game bola kat stadium depan umah aku iaitu Stadium MBPJ..
wahhhhhhhhhhhhh....

huhuhuhuhuhuhuhu..
pg nie aku kembali ceria..
menghapuskan segala kekusutan yg melanda semalam...
aku hy aku...

{ 9 comments.. read them below or add one }

atIEsAyAnGkAmU atIEsAyAnGkAmU 05 May, 2009 12:04
oit nora...menu sedap nampak mlm td..ekekkeke...lupe diet eh...ngeh3!!...
anyway...rilek la beb...lupekan yg len...chaiyok3!!
~daCkScOot^_^ ~daCkScOot^_^ 05 May, 2009 14:50
hahahhaha....
bwh tu penuh ngn daun2 salad jer... tepi tu de tomato kecik2...
yg lebar tu filet fish..
hahahhahahahhaha...
nmpak cm byk kn..
muhahahahhahahha...

yupsss bebeh hapuskn kesan degil..
ahaksssssss
dd dd 05 May, 2009 21:01
haha....
adoiyai...
biaselah bile napsuu muleee menguasaiii diriii...
hikhikhik....
xpelah...
sOk2 diet lik...
~daCkScOot^_^ ~daCkScOot^_^ 06 May, 2009 09:26
ekekkekeke.... alar salad jer tu pn, bukan benda berat2 pon.. hehehehhehehe.... tu r bila ht tak keruan cm tu r jdnye.. hehehhehehhe
PEACE...PEACE... 08 May, 2009 08:01
ekekeee...mmg pun tak berat,bkn bosi pun atas pinggan tu wawawaaaa.Fish fillet ajeee...nmpak cam sedap,rasa belum taw ag...kn?
Waaa,dah pakai scoot la dia,blh la tumpang naik hahahahehehehee...Mesti kaler pink wawawaaaa.?

Apa2 pun Ingat kat saya ag tak?Lama seh?

PEACE...
~daCkScOot^_^ ~daCkScOot^_^ 08 May, 2009 10:55
ekkekekke...
sape nie erk???
tgk ayat mcm ku kenal tp siapa???
hahahahhahahahha...

pape pon thnx ur comment...

xmen colour2 pink r....
AnonymousAnonymous 12 May, 2009 01:08
sapa2 ajee....wa sikalang sulah ada power kuasa,tgk ayat pon sulah boleh kenal olang ooo.Mana bilajar?Who your Sifu?

Welcome The Club...

xmen mana ada colour pink wawawaaaa....

PEACE...
~daCkScOot^_^ ~daCkScOot^_^ 13 May, 2009 10:57
ecehhhh....

ekekkekke...
meti kenal lohh...

lu lah wa punya sifu..

tala taw kaaa????
SIFUSIFU 20 May, 2009 11:34
Acooo...selesema la,tak brp sihat.
Kenal sgt2 ke?

Bila sain kontrak jd wa punya anak murid?

wa mmg tala taw,tp sikalang wa sulah taw...
APA YG LU TAW?

PEACE...

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿