Tuesday, May 05, 2009

huhuuhuhuhuh...
menu aku mlm tadi..
lepas lek keje aku mandi2 n rendam baju yg mau dibasuh..
siap2 trus ke giant..
setiba di sane aku tak taw nk beli per.. pusing2 sesowang..
aku capai itu dn ini..
tapi mengejutkan aku paling banyak brg maknan aku beli..
amik koooooo... haaaaa kata nk diet.. wakhakhakhakha.... gini rupenyer...
tapi sume brg2 tu seperti:-
1 set salad
Filet Fish
Beff Sosej
Cheesse
Telur
Roti
Juz Vigetable+Fruit
3in1 horlick+bijirin
Kew teow
Sayur campur
Makaroni
Mayonis Salad
++++++ byk lagi r brg2 lain...

hahhhahahahahhahha
padahal aku nie g nek moto jer... dh ler moto tak de bakul
maklom r scooter jer...
hahahahhaahhahha....

pening gak dowhhhhh cm ne nk bwk balik...

Total kesemua perbelanjaan aku smlm adelah RM232.45 termasuk aku beli shawl n baju..

ishhhh knape ngn aku nie...
takkan sbb sakit hati aku shopping mcm nie..
gilakkkkkk....
mati aku dowhhhh...
huhhhh..

Pape pon pict kt atas tu r salad aku mlm td... wakhakhakhakha....
menu mlm sebelom kol 9.00pm... hehehehhe

errrrrmmmmmmmmmm seronok plak aku lepak depan balkoni sambil menghirup udara nyaman + melihat game bola kat stadium depan umah aku iaitu Stadium MBPJ..
wahhhhhhhhhhhhh....

huhuhuhuhuhuhuhu..
pg nie aku kembali ceria..
menghapuskan segala kekusutan yg melanda semalam...
aku hy aku...

You Might Also Like

9 ♥sweetcream♥

  1. oit nora...menu sedap nampak mlm td..ekekkeke...lupe diet eh...ngeh3!!...
    anyway...rilek la beb...lupekan yg len...chaiyok3!!

    ReplyDelete
  2. hahahhaha....
    bwh tu penuh ngn daun2 salad jer... tepi tu de tomato kecik2...
    yg lebar tu filet fish..
    hahahhahahahhaha...
    nmpak cm byk kn..
    muhahahahhahahha...

    yupsss bebeh hapuskn kesan degil..
    ahaksssssss

    ReplyDelete
  3. haha....
    adoiyai...
    biaselah bile napsuu muleee menguasaiii diriii...
    hikhikhik....
    xpelah...
    sOk2 diet lik...

    ReplyDelete
  4. ekekkekeke.... alar salad jer tu pn, bukan benda berat2 pon.. hehehehhehehe.... tu r bila ht tak keruan cm tu r jdnye.. hehehhehehhe

    ReplyDelete
  5. ekekeee...mmg pun tak berat,bkn bosi pun atas pinggan tu wawawaaaa.Fish fillet ajeee...nmpak cam sedap,rasa belum taw ag...kn?
    Waaa,dah pakai scoot la dia,blh la tumpang naik hahahahehehehee...Mesti kaler pink wawawaaaa.?

    Apa2 pun Ingat kat saya ag tak?Lama seh?

    PEACE...

    ReplyDelete
  6. ekkekekke...
    sape nie erk???
    tgk ayat mcm ku kenal tp siapa???
    hahahahhahahahha...

    pape pon thnx ur comment...

    xmen colour2 pink r....

    ReplyDelete
  7. sapa2 ajee....wa sikalang sulah ada power kuasa,tgk ayat pon sulah boleh kenal olang ooo.Mana bilajar?Who your Sifu?

    Welcome The Club...

    xmen mana ada colour pink wawawaaaa....

    PEACE...

    ReplyDelete
  8. ecehhhh....

    ekekkekke...
    meti kenal lohh...

    lu lah wa punya sifu..

    tala taw kaaa????

    ReplyDelete
  9. Acooo...selesema la,tak brp sihat.
    Kenal sgt2 ke?

    Bila sain kontrak jd wa punya anak murid?

    wa mmg tala taw,tp sikalang wa sulah taw...
    APA YG LU TAW?

    PEACE...

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿